1 přihláška, 3, stáže, 9 měsíců zkušeností. Startuje UNI CHANCE!

1 přihláška, 3, stáže, 9 měsíců zkušeností. Startuje UNI CHANCE!

Pokud čteš tyto řádky, možná jsi právě začal měnit svůj život. Příležitost, kterou ti představujeme, přichází náhle, a pokud se jí nechopíš, už možná ani nepřijde. Jestli máš motivaci na sobě pracovat a zájem objevovat a rozvíjet svůj talent, přihlas se na devítiměsíční stáž UNI CHANCE, během které se podíváš do špičkových firem, jako je Penta, Ogilvy a LEO Express. Srovnej jednotlivé firmy, branže a ujasni si, ve které oblasti je tvá budoucnost.

PŘIHLÁŠENÍ - do 31. května

Pro zahájení cesty za úspěchem musíš nejprve vytvořit strukturovaný životopis v anglickém jazyce na UNIjobs.cz. Tam k němu rovnou připoj i motivační dopis – pár odstavců, ve kterých popíšeš, proč se chceš programu zúčastnit. Tyto dvě formality odešli nejpozději do konce května. Jedinou podmínkou účasti je studium 3.–5. ročníku v akademickém roce 2015/2016. Výhodou je ekonomické zaměření, ale není to nutné.

PENTA

Středoevropská investiční skupina, která se specializuje na dlouhodobé investice zejména ve zdravotnictví, finančních službách, maloobchodu, výrobě a realitním developmentu. V současnosti do jejího portfolia patří například společnosti Dr Max, Aero Vodochody a businessové centrum Florentinum. Z lokální firmy Penta vyrostla v mezinárodní skupinu s investicemi na více než deseti trzích Evropy. Její portfoliové společnosti poskytují zaměstnání více než 30 tisícům lidí. Skupina vlastní aktiva v hodnotě 6,5 miliardy eur.

www.pentainvestments.com

VÝBĚR - od 1. do 14. června

Všichni, kdo zašlou řádně vyplněnou přihlášku, podstoupí logicko-analytický test. To bude první zkouška, která hodně zájemců vyřadí. Se stovkou nejlepších řešitelů se zaměstnanci UNIjobs.cz seznámí blíž přes videopohovor. Ten bude zásadní, do dalšího kola z něj postoupí jen dvacet studentů. A to vše se musí stihnout ve dvou týdnech od 1. do 14. června.

WORKSHOP - 16. června

Videopohovor řady zájemců výrazně proseje, zbude jen dvacet nejlepších. Je čas na oddech. V úterý 16. června je pro semifinální dvacítku připravený workshop se zástupci renomované módní business značky T.M.Lewin o tom, jak se do práce v Pentě, Ogilvy nebo LEO Express vhodně obléct.

OGILVY

Svět reklamy se mění rychleji než kdy dřív, nové komunikační kanály se objevují ze dne na den a dekádami prověřené postupy ztrácejí platnost stejně rychle. Naším posláním je nejen pomoci marketérům se na tyto změny adaptovat, ale hlavně je předvídat a využít je v jejich prospěch. Věříme, že ta nejlepší řešení vždy kombinují kreativitu a efektivitu. Krédo Davida Ogilvyho „We sell or else“ je stejně platné dnes jako před padesáti lety.

www.ogilvy.cz

ASSESMENT CENTRUM - 17. června

Už se pomalu blížíme do finále. Přichází ta největší výzva – assessment centrum. Tady se dva dny po odpočinkovém workshopu budou řešit případové studie, plnit týmové i individuální úkoly a už sami zástupci firem vyberou šestici vítězů. V AC se můžou uchazeči opravdu vyřádit a ukázat, co v nich je. Je to stadium výběrového řízení, na které se nedá moc vědomostně připravit, ale důležitější bude sebeprezentace a charisma. Pár tipů, jak se v AC chovat, najdeš na www.unijobs.cz.

NÁSTUP - 1. října

Kdo došel až sem, má vyhráno. TOP 6 může rozjet svou vysněnou kariéru. Do každé ze tří společností nastoupí v daný cyklus vždy dva studenti a stráví v ní čtvrt roku. A tak se všichni prostřídají všude. Kariérní maraton startuje 1. října, takže se všechno stihne ještě před začátkem léta. A aby absolvovaný módní workshop nepřišel vniveč, dostanou všichni výherci oblek a košili od T.M.Lewin zdarma. Asi už není potřeba dodávat, že pokud se v jedné z firem stážista osvědčí, mohou si ho tam nechat! Tato mimořádná zkušenost rozhodně rozzáří každé CV. Tak co, jste připraveni?

LEO EXPRESS

LEO Express je mladý železniční dopravce, který do středoevropského regionu přináší nové pojetí cestování, a to na palubě supermoderních vlaků od švýcarské společnosti Stadler. Vlaky LEO Express jsou nízkopodlažní, plně klimatizované soupravy, vybavené špičkovými technologiemi a interiérem speciálně navrženým pro dálkovou dopravu. Cestujícím poskytujeme širokou škálu služeb, které neustále posouváme a zdokonalujeme včetně on-line nákupu jízdenek, wi-fi připojení zdarma, denního tisku, databáze filmů a her nebo občerstvení s obsluhou až na místo. Celkem provozujeme 18 vlakových spojů, a to na území České republiky a Slovenska. Naším cílem je systematické zkvalitňování veřejné dopravy a s ní spojených služeb ve státech střední Evropy.

www.le.cz

Text: Jekatěrina Tkačenko

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější