léto

10 věcí, co musíte v létě zažít

Doufáme, že jste už vypustili všechny školní povinnosti z hlavy a naplno si užíváte zasloužený odpočinek. Hlavně v závěru semestru jste určitě museli spoustu akcí odříct a na čerstvý vzduch jste se dostali jen při cestě do školy nebo obchodu pro další kafe a energy drinky. V létě ale můžete všechno bez problému dohnat! Těchto 10 věcí byste měli během léta stihnout.
lom Amerika
life
 
10 míst v České republice, kam se vypravit za dokonalou instagramovou fotkou
19. 5. 2018

Poznat nové místo

Léto je samozřejmě spojeno především s cestováním. Můžete vyrazit někam za exotikou, k našim sousedům nebo klidně zůstat v České republice. Všude se totiž najde spousta míst, kam jste se nikdy nevypravili, ale kam byste se během těchto dní určitě vypravit měli. Tak kam to bude?

Bavit se celou noc

Pamatujete si, kdy jste naposledy nešli celou noc spát a jen se bavili? Pokud vaše odpověď zní ne, tak je nejvyšší čas s tím něco udělat. Koukejte celou noc na filmy, uspořádejte párty nebo na nějakou vyrazte a zapomeňte na všechny starosti, problémy, seznamte se s novými lidmi, pokecejte s těmi, co jste dlouho neviděli a hlavně se bavte!

Jít se vykoupat

Léto bez koupání? To jde? NE!!! Vyber si z přírodních koupališť.

Udělat si piknik

Nakupte nebo si uvařte jídlo a spolu s dobrým pitím a dekou ho dejte do piknikového koše. Přizvěte partu kamarádů nebo pozvěte svého partnera na rande a uspořádejte nezapomenutelný piknik třeba v parku, na louce, v lese nebo u vody.

Fitness jóga
life
Zpátky do formy! 21 tipů, jak se na jaře nakopnout a být celý rok fit
9. 4. 2018
2 minuty nové energie

Zasportovat si venku

Když je venku tak krásně, tak je opravdu škoda sedět doma. Vezměte proto kolo nebo brusle a vyrazte na výlet. Jděte si ráno zaběhat nebo si půjčte paddleboard! Zahrajte si tenis, badminton nebo volejbal. Možností je opravdu spousta, takže si určitě nějakou vybere i ten, kdo na sport moc není. Nejen, že ze sebe budete mít dobrý pocit, protože jste si zasportovali, ale ještě si užijete spoustu zábavy.

Opéct si buřta

Grilování je super a určitě byste si měli na nějakou garden party vyrazit nebo ji sami zrealizovat. Opékání buřta ale k létu taky patří, tak si jednoho pořádného opečte a poseďte si u ohně. Koukat do blikajících uhlíků je fakt jiný zážitek než koukání do počítače nebo mobilu.

Udělat něco nezapomenutelného

Zkuste udělat něco, co byste normálně neudělali. Vydejte se například na několikadenní pěší výlet nebo procestujte nějakou zemi. Důležité je, abyste na tenhle zážitek nikdy nezapomněli!

akce, holky
life
Nejvíc cool akce roku 2018, které ti nesmí utéct
7. 3. 2018
v cukuletu

Vyrazit za kulturou

Letní měsíce jsou nadupané různými kulturními akcemi. Nemusíte se tedy bát, že byste si nevybrali. Každý víkend jich najdete po celé republice hned několik, takže vás spíš bude trápit, že se nemůžete rozdvojit. Vyrazit můžete třeba na hudební nebo filmové fesťáky, do letního kina či na letní scénu.

Pozorovat padající hvězdy

Každoroční meteorický roj Perseid byste neměli rozhodně opomenout. Velkou výhodou je, že ho spatříte pouhým okem, není tedy potřeba dalekohled a ani nemusíte chodit do hvězdárny. Pozorovaní padajících hvězd tak můžete spojit se spaním pod širákem nebo alespoň s romantickým rande. Důležité ovšem je najít vhodné místo daleko od měst s co nejlepším výhledem do všech stran. 

Užít si každý den

My vysokoškoláci máme sice od školy volno skoro čtyři měsíce, ale všichni dobře víme, že čas hrozně letí. Tak dělejte, co dělat chcete, poznávejte nová místa, bavte se a tohle léto opravdu prožijte.

A co chcete přes léto stihnout vy?

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější