Absolventenkongress: Úspěšný veletrh pracovních příležitostí v Německu

Absolventenkongress: Úspěšný veletrh pracovních příležitostí v Německu

Většina vysokoškolských studentů v Německu každoročně míří na některý z Absolventenkongress – největší tamější veletrh pracovních příležitostí pro absolventy VŠ. Ten poslední se uskutečnil 28. - 29. listopadu v Kolíně nad Rýnem. Už jste si vybrali vysněnou pozici? Třeba ji příští rok najdete právě zde!

Absolventenkongress 2012 se nesl v duchu zelené barvy a udržitelného rozvoje. Své návštěvníky zaujal bohatým a zajímavým programem, kde měli možnost nasbírat další informace pro výběr budoucího povolání. Kdo si přinesl vlastní životopis, mohl si ho nechat zkontrolovat a odnést si rady, jak jej ještě vylepšit. Součástí programu byly i diskuze s odborníky z různých oblastí. Pro technické nadšence pořadatelé připravili ukázky nejzajímavějších výstřelků moderních techlonologií jako například Flight Simulator a Nano-Truck.

Každý rok na Absolventenkongress se svou prezentací míří 300 zaměstnavatelů z oblasti finančnictví, obchodu, prodeje a poradenství, kteří nabízí více než 15 000 pracovních míst.

Foto: Studenta

Termíny 2013:

Absolventenkongress Nordrhein-Westfalen (Severní Porýní-Vestfálsko) - 23. 5. 2013

Absolventenkongress Norddeutschland (Severní Německo) - 19.-20. 6. 2013

Absolventenkongress Baden-Württemberg - 26.-27. 6. 2013

Absolventenkongress Rhein-Main - 4. 7. 2013

Absolventenkongress Berlin - 3. 12. 2013

Kompletní informace najdete na www.absolventenkongress.de

Foto: © Staufenbiel Institut - Absolventenkongress Deutschland

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější