Vše, co jste kdy chtěli vědět o své vysněné Austrálii
poweredbyexperts

Vše, co jste kdy chtěli vědět o své vysněné Austrálii

Společnost AustraliaOnline vás zve na 11. ročník veletrhu Expo Australia 2014, který je určen pro zájemce o cestování, studium a práci v Austrálii. Přímo z Austrálie vám přivezeme nejaktuálnější informace, představíme nové jazykové i odborné školy a dáme vám nový katalog na rok 2014/2015. Na to vše se můžete těšit v Praze, Brně, Plzni a Bratislavě. Vstup na veletrh je ZDARMA!

Věříme, že letošní veletrh bude ještě lepší než předchozích 10 ročníků. Jsme totiž toho názoru, že nic nemůže nahradit osobní účast samotných zástupců škol a našich bývalých studentů. Proto jsme zajistili, že veletrhu se spolu s vámi účastní reprezentanti škol z daleké Austrálie, kteří nejlépe vědí co vám mohou nabídnout. Přijďte si promluvit přímo s nimi a zároveň nasát tuto nezapomenutelnou atmosféru. My budeme připraveni odpovědět na jakoukoliv vaši otázku. Ačkoliv se nám během pár hodin asi nepodaří plně nahradit samotnou zkušenost s pobytem v Austrálii, věříme, že vám spolu s našimi australskými partnery a kolegy ze sydneyské kanceláře AustraliaOnline předáme co nejvíce potřebných informací. Účast na veletrhu již přislíbilo 10 reprezentantů partnerských škol a další svoji účast zvažují.

Celkově se během veletrhu Expo Australia 2014 představí přes 40 škol z celé Austrálie, mezi nimi budou i školy nové. Každý účastník bude mít možnost porovnat nabídky jednotlivých institucí a vybrat si pro něj tu nejlepší. Část z nich bude reprezentováno jejich vlastními australskými zástupci nebo bývalými absolventy školy, se kterými si bude možné osobně promluvit. Současně s prezentacemi škol budou probíhat přednášky o studentských a turistických vízech, emigraci, cestování nebo o práci v Austrálii. Na veletrhu je možné získat kupóny umožňující zápis na školy bez placení zápisného. Lze tak ušetřit více než 4.000 Kč!

Jelikož chceme udělat tento ročník skutečně výjimečný, necháme dva z návštěvníků vyhrát studium v Austrálii v hodnotě několika desítek tisíc korun. Budeme soutěžit o 12týdenní jazykový kurz se školou ACCESS Language Center a o 6měsíční odborný kurz dle vlastního výběru na škole MEGA. Obě školy mají sídlo v Sydney. Budeme rádi, když si nenecháte náš veletrh ujít!

Foto: Studenta

KDY A KDE SE VELETRH KONÁ:

PRAHA - Jalta, Václavském náměstí č. 45

Pátek - 16. května 2014 od 12:00 do 18:00 hodin

Sobota - 17. května 2014 od 12:00 do 18:00 hodin

PLZEŇ - Hotel Central, Náměstí republiky 33

Pondělí - 12. května 2014 od 15:00 do 18:00 hodin

BRNO - Hotel International, Husova 16

Úterý - 13. května 2014 od 14:00 do 18:00 hodin

BRATISLAVA - Hotel Crowne Plaza, Hodžovo námestie 2

Streda - 14. mája 2014 od 14:00 do 18:00 hodin

Více o programu naleznete ZDE.

Foto: Studenta

SOUHRN TOHO NEJZAJÍMAVĚJŠÍHO:

  • Získáte nový katalog AustraliaOnline na rok 2014/2015
  • Proběhne soutěž o 12týdenní jazykový kurz a 6měsíční studium na odborné škole v hodnotě několika tisíc korun
  • Dostanete DVD vyprávějící příběh dvou studentů o jejich studentské cestě do Austrálie
  • Získáte přehled o všech programech škol a můžete tak porovnat jejich kvalitu a cenu
  • Dozvíte se, jak získat práci v Austrálii, předáme reálné tipy
  • Získáte kupón, který vás opravňuje k zápisu na školu osvobozeném o zápisné (zápisné se na většinu australských škol pohybuje od 200 do 450  AUD)
  • Vaše dotazy vám zodpoví přímo zástupci AustraliaOnline v Sydney, kteří na veletrh přiletí z Austrálie
  • Můžete si promluvit se zástupci či dokonce přímo majiteli škol, kteří je na veletrhu reprezentují
  • Přítomni budou i bývalí studenti, kteří budou vyprávět o svých zážitcích a zkušenostech z Austrálie

PROČ STUDOVAT V AUSTRÁLII?

Touha vidět exotickou Austrálii, zdokonalit se v angličtině, vydělat si a nepochybně zažít hodně zábavy a dobrodružství již není v dnešní době nereálná. Svědčí o tom fakt, že Austrálii navštíví ročně téměř 200 tisíc studentů z více než 80 zemí světa. Jen z Čech a ze Slovenska se vydá na jižní polokouli každý rok 1500 studentů. Velká část z nich si svůj pobyt po ukončení školy prodlouží a někteří dokonce získají v Austrálii trvalý pobyt.

O SPOLEČNOSTI AUSTRALIAONLINE

Společnost AustraliaOnline se již 21 let zabývá zprostředkováním turistických, studentských pobytů a emigrace. Zájemcům poskytuje dlouhodobé zkušenosti a silné zázemí. V České republice poskytuje servis při zabezpečování cesty do Austrálie, v Sydney pak nabízí základnu ve formě největšího studentského centra s českými a slovenskými pracovníky. Většina konzultantů má bohaté zkušenosti se studiem a žitím v Austrálii. AustraliaOnline má jako jediná společnost v České republice aktivně působícího registrovaného migračního poradce. Služeb AustraliaOnline využívá skoro polovina všech zájemců, kteří míří za studiem na jižní polokouli.

Více podrobností a informací o AustraliaOnline najdete na webu: http://www.australiaonline.cz/

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější