Boj o královnu ČZU pro rok 2017 právě začíná - Miss Agro je tu

Boj o královnu ČZU pro rok 2017 právě začíná - Miss Agro je tu

Začátkem měsíce, konkrétně 6. února 2017 odstartovalo přihlašování na 19. ročník soutěže Miss Agro 2017. Jde o jednu z největších pražských studentských akcí, která vyvrcholí happeningem v areálu České zemědělské univerzity dne 16. května, kterého se tradičně účastní více jak deset tisíc lidí. Podrobný program bude představen v následujících týdnech.

Pro zájemkyně o účast v soutěži je připraven online formulář, který naleznou na webu www.missagro.cz. Na stránkách je zmapována historie festivalu, informace o ročnících nedávných i dávno minulých a přehled vítězek všech 18. ročníků festivalu. Za webovými stránkami a logem festivalu stojí grafický tým Univerzitních novin ČZU iZUN.eu.

Pokračujícím trendem je spolupráce s Nadačním fondem Veroniky Kašákové. Veronika je finalistkou České Miss 2014, autorkou knihy Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola a již druhý rok patronkou Miss Agro.

Výběr deseti přihlášených finalistek Miss Agro 2017 proběhne 23. 3. 2017 v Kruhové hale ČZU.

Česká zemědělská univerzita v Praze

ČZU je třetí největší univerzitou v Praze. Spojuje v sobě stoletou tradici s nejmodernějšími technologiemi, progresivní vědou a výzkumem v oblasti zemědělství, lesnictví, ekologie, technologií a techniky, ale i s ekonomikou a řízením. Moderně vybavené laboratoře se špičkovým zázemím včetně školních podniků umožňují vynikající vzdělávání s možností osobního růstu a zapojení do vědeckých projektů doma i v zahraničí. ČZU zajišťuje kompletní vysokoškolské studium, letní školy, speciální kurzy, univerzitu třetího věku.

Akci pořádá studentská organizace ČZU MEDIA z.s., mimo jiné provozovatel webového portálu http://www.iZUN.eu, ve spolupráci se studentskou organizací ČZU:Go! z.s.

Soutěž Miss Agro 2017

Miss Agro je jediná oficiální soutěž krásy České zemědělské univerzity v Praze. První ročník soutěže proběhl v roce 1999. Od prvního ročníku prošla soutěž velkým vývojem až k dnešní podobě jednoho z největších open air festivalů v Praze. Kromě soutěže krásy je akce spojena s hudebním festivalem. Miss Agro se koná v areálu České zemědělské univerzity v Praze v městské části Praha 6 - Suchdol.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější