Bojujme za pozitivní vibe
poweredbyexperts

Bojujme za pozitivní vibe

Okolo nás je dennodenně tolik neštěstí, že by z toho jeden nejradši zatrpk a zalezl za krb (půjčeno od Prago Union). Hrne se na nás odevšud – z médií, z našeho bezprostředního okolí, házejí ho na nás autority a dobrovolně ho sdílejí lidé na sociálních sítích. Naše životní i sociální prostředí jsou zaneřáděné haraburdím, které nikdo neodklízí (to je zase půjčeno od profesora Petra Bílka).

Z negativity a urážení redukovaného na „děláš to na ho*no,“ nikdy nevzniklo a ani nemůže vzniknout nic dobrého. Kolikrát v životě se vám stalo, že jste si s něčím dali práci, něco nového si oblékli, něco nového zkoušeli, a odradil vás jeden hloupý komentář.

A dost. I přes všechen marasmus a negativní kritiky je tady spousta skvělých věcí. Pojďme bojovat za pozitivní vibe. Za kytary.cz navrhujeme tyto body, které posunou dopředu nás všechny:

Otevřeme oči.

Kolem nás vzniká spousta super věcí, stačí se koukat, vnímat je a dokázat je ocenit.

Choďme na koncerty.

V České republice je obrovská spousta kapel, které si zaslouží pozornost. Choďme na jejich koncerty a sledujme, co se tu vlastně děje.

Sdílejme obsah, který ostatním něco dá.

Využijme našeho nejsilnějšího komunikačního nástroje – sociálních sítí – pro sdílení toho, co bude mít pro ostatní přínos.

Nehejtujme.

Hejtování ještě nikomu nepřineslo nic dobrého. Vyměňme hejtování za konstruktivní kritiku a všem se bude žít lépe.

Tvořme.

Hudba, výtvarné umění, text, to vše jsou projevy, kterými jsme byli obdaření. Pojďme toho využít.

Podívejme se na sebe i jindy, než když fotíme selfíčko.

Koukejme se na sebe v kontextu toho, co děláme a čím se realizujeme.

Zkoušejme nové věci.

Jen tak se můžeme neustále posouvat dopředu.

Foto: Studenta

My v kytary.cz milujeme hudební nástroje, hudbu a všechno kolem ní. Taky proto to všechno děláme. O to víc nás těší, když kolem sebe vidíme lidi stejně dobře naladěné, jako jsou naladěné nástroje, které prodáváme. Zároveň víme, že jen ve zdravém kulturním ovzduší budou vznikat ty nejlepší pecky.

Nikdy tu nebylo lépe. Nikdy tady nikdo neměl více prostoru se jakkoliv vyjádřit. Přijďte si do kytary.cz vyzkoušet jakýkoliv nástroj a nechte se jím inspirovat. Hrajte na něj třeba dvě hodiny. Je úplně jedno, jestli zvolíte kytaru, baskytaru, bicí, klávesy nebo jakýkoliv jiný nástroj. A je také úplně jedno, jestli začnete hrát teď, nebo za 10 let.

Chceme ale být svědky toho, jak po boku našich nástrojů pomalu roste nová generace hudební komunity, která díky pozitivnímu vibu vytvoří zatím neslýchané. Budete to zrovna vy? A proč by ne?

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější