Buď master a rozleť se do světa!

Buď master a rozleť se do světa!

Jakmile se přestanete učit, začnete umírat. To není výhružka, to je slavný citát Alberta Einsteina. A stejně jako jindy, měl i v tomhle pravdu. Studovat je super a je to taky skvělá investice do vlastní budoucnosti. 

Nabídka magisterských programů je široká a v dnešní době ani zdaleka ne omezená na naše končiny. Rozletět se můžeš do celého světa. Jenže – jak si vybrat?

Odpověď je jednoduchá: přijď na veletrh Master and More! Uskuteční se 25. října v pražském hotelu Diplomat a prezentovat se tu budou vysoké školy od nás i ze světa. Celkem přes 1500 studijních programů v angličtině.

Poradí ti tu s výběrem školy a poskytnou spoustu chytrých informací. Navíc se tu můžeš setkat se zástupci školy, kterou sis už vybral, a vyptat se jich na všechno možné a nemožné. Zároveň se můžeš rozhlédnout třeba i po postgraduálním studiu – lepší je být připravený.

Když se dopředu registruješ, ušetříš 60 korun za vstup, budeš si moct sestavit vlastní program schůzek s lidmi z tvých vysněných škol a získáš spoustu dalších super věcí.

Takže ještě jednou: 25. října v hotelu Diplomat Veletrh Master and More. Pro víc podrobností mrkni na web www.master-and-more.cz.

P.S.:  English only! Na veletrhu určitě s češtinou nepochodíš.

Text: Nela Vejvodová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější