BUSINESS škola: Akce pro talentované studenty, kteří mají názor

BUSINESS škola: Akce pro talentované studenty, kteří mají názor

Myslíš si, že technika je cool? Máš spoustu dobrých nápadů a názorů v ekonomické a technické oblasti? Chceš se potkat se zajímavými osobnostmi a tyto nápady prodiskutovat? Právě pro tebe je BUSINESS škola jak dělaná.  

Čtyřicet talentovaných a motivovaných studentů bude mít jedinečnou šanci spolupracovat s kapitány průmyslu, politiky i akademické sféry a vytvořit něco výjimečného. Potkat se můžeš s takovými kapacitami, jakými jsou místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek, ředitel pro vnější vztahy a personalistiku ArcelorMittal Ostrava Jan Rafaj nebo třeba zakladatel společnosti LINET Zbyněk Frolík.

Na výběr máš ze čtyř témat. Záleží jen na tom, co tě zajímá! Jsou to moderní inovace? Víš, jak zdokonalit výuku technických oborů nebo zlepšit spolupráci vysokých škol a podniků? Vyber si téma Studenti a inovace v průmyslové výrobě. Chceš pracovat na vlastní triko a zajímá tě, jak nejlépe rozjet podnikání? Zvol si téma Cesta úspěchu v podnikání. Zajímá tě 4. průmyslová revoluce a digitalizace? Víš, co je Průmysl 4.0? Zvol si téma číslo tři. A fanoušky personalistiky  potěší Měnící se trh práce.

Dvoudenní škola proběhne 23. a 24. října v Průhonicích u Prahy a bude pro všechny studenty zdarma! Nechceš o tuto skvělou akci přijít? Do 14. října vyplň registraci na UNIjobs.cz, nahraj svůj strukturovaný životopis, zvol si tematický okruh a pošli motivační dopis s vysvětlením, proč by ses měl BUSINESS školy zúčastnit právě ty.

BUSINESS škola se v ČR koná poprvé, a to pod hlavičkou Svazu průmyslu a dopravy ČR v rámci projektu Rok průmyslu a technického vzdělávání.

PŘIHLAS SE HNED TEĎ

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější