Chceš si vydělat na léto? Pošli diplomku a vyhraj 80 tisíc!

Chceš si vydělat na léto? Pošli diplomku a vyhraj 80 tisíc!

Diplomové a doktorské práce jsou definitivně odevzdány. Dlouhé hodiny prosezené v knihách a probdělé noci jsou u konce a i pro studenty posledních ročníků konečně nastává chvilka volna. Pokud však chcete své úsilí, které jste do psaní vložili, zúročit, Škoda Transportation a Nadace ČVUT Media Lab pro vás mají lákavou nabídku!

Zbystřit by měli hlavně studenti technických oborů. Právě pro ně byla vyhlášena soutěž Cena Emila Škody o nejlepší diplomové a doktorské práce.

A že je proč soutěžit!

Autor nejlepší diplomky získá až 80 tisíc korun, za nejlepší doktorskou práci můžete dostat až 60 tisíc korun včetně bonusu.

Foto: Studenta

A co je vlastně ten bonus?

Na bonus ve výši 100% stanovené odměny mají nárok ti, kteří po ukončení studia nastoupí do společnosti Škoda Transportation. Ve firmě musí setrvat minimálně 3 měsíce v hlavním pracovním poměru, aniž by požádali o jeho rozvázání. Pokud tyto podmínky splníte, částka vám bude zaslána na váš účet. Zklamaní ale nemusí být ani ti, co se umístí na některém z dalších míst. I ta budou bohatě odměněna. V loňském roce bylo uděleno 5 cen a bylo rozdáno celkem 175 tisíc korun.

A co je potřeba udělat, abyste se mohli zapojit?

Nejdříve je nutné napsat samotnou práci a přihlásit se do soutěže. Mezní termín pro zasílání přihlášek je 15. srpna. Dejte si ale pozor, špatně vyplněné nebo pozdě doručené přihlášky budou odmítnuty. Pak už jen zbývá do konce téhož měsíce dodat samotnou práci k rukám paní Jany Borowiecké z personálního oddělení společnosti Škoda Transportation. Zaslaná práce by měla být zaměřená na některou oblast, kterou se Škoda Transportation zabývá, tedy hlavně dopravní strojírenství a kolejovou dopravu. Do soutěže budou přihlášeni také studenti, kteří jsou zapojeni do trainee programu. Komise Nadace ČVUT Media Lab poté práce vyhodnotí a všichni účastníci budou pozváni na slavnostní vyhlášení.

Pokud splňujete všechny podmínky a máte v sobě soutěžního ducha, neváhejte a přihlaste se. Nejen že zjistíte, jak si na tom stojí vaše práce v porovnání s ostatními, ale také můžete vyhrát skvělé ceny. Hodně úspěchů!

Více informací zde http://www.skoda.cz/cs/kariera/pro-studenty/cena-emila-skody/

Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější