Chceš vědět, co tě čeká u přijímacího řízení do velké firmy? Stáhni si appku a připrav se na ně!

Chceš vědět, co tě čeká u přijímacího řízení do velké firmy? Stáhni si appku a připrav se na ně!

Zdá se ti to jako vtip? Není! Na přijímací řízení se vážně můžeš připravit. Takže už žádné propocené košile, koktání ani bezradné pohledy! Naopak, přijdeš tam nadupaný dovednostmi a žádný úkol tě jen tak nezarazí! Jak to funguje? Jednoduše. Prostě si stáhneš praktickou appku a rovnou se pustíš do testování. 

Co je to za aplikaci? Jmenuje se Test2Job a má pro studenty hned několik výhod. Obsahuje typologii testů, které většina společností využívá k ověření znalosti kandidátů při výběrovém řízení včetně angličtiny, upozorňuje na aktuálně volné pozice i zajímavé studentské akce v České republice a od listopadu s ní navíc můžeš soutěžit o víkend ve Špindlu a trénink s úspěšnou českou snowboardistkou Šárkou Pančochovou (která nám mimochodem v prosincovém vydání Studenty bude odpovídat na 22 otázek).

Foto: Studenta

Až 87% úspěšnost!

Mobilní aplikaci Test2Job připravila společnost KPMG Česká republika se záměrem pomoci studentům s přípravou na výběrové řízení. A že skutečně funguje, potvrdilo 87 % letošních nováčků mezi asistenty KPMG. Používání aplikace prý pozitivně ovlivnilo jejich výkon u testování – zejména jim umožnilo rychleji a pohotověji reagovat na jednotlivé testovací úlohy.

Výhody aplikace Test2job

· Aktuální přehled pracovních nabídek společnosti KPMG Česká republika

· Kvíz, který vyhodnotí, jaké oddělení by ti v KPMG mohlo nejlépe sednout

· Kalendář akcí, který tě upozorní na různé workshopy, pracovní veletrhy i zajímavé soutěže

· Integrovaný blog zaměstnanců KPMG, který tě provede zákulisím jedné z největších poradenských společností v České republice

Vůbec nejvyššího skóre v aplikaci (2781 bodů z 2800 možných) dosáhla v loňském roce Hanka Humlová, která v září do KPMG nastoupila jako asistentka v auditu. Jak Hanka aplikaci hodnotí?

Foto: Studenta

Hanka Humlová, držitelka nejvyššího bodového skóre v aplikaci Test2Job

Hani, v aplikaci jsi dosáhla skvělého skóre. Byl nějaký typ testu, který ti dělal potíže?

Početní obrazce. Hlavně kvůli časovému limitu, který je v těchto úlohách velmi napjatý. Stálo mě to hodně opakování, abych si na tento typ testu zvykla a postupně si zlepšila skóre.

Foto: Studenta

Který z testů v aplikaci tě bavil nejvíce?

Asi multitasking a test pozornosti, které v jádru nejsou těžké, ale náročné na soustředění. Pobaví v nich i konkrétní úlohy, nad kterými je potřeba se zamyslet.

Doporučila bys studentům stažení aplikace?

Určitě. Hraní testů v aplikaci mě velmi bavilo. Byla to pro mě i výzva překonat ostatní. Kromě toho je to hlavně smysluplná zábava, člověk se zlepšuje ve svých schopnostech přemýšlet. A v neposlední řadě aplikace pomůže studentům poznat, jak vypadají přijímací testy KPMG v průběhu výběrového řízení.

Foto: Studenta

Soutěž o víkend ve Špindlu a trénink se snowboardistkou Šárkou Pančochovou

Od listopadu do konce února mohou všichni uživatelé aplikace Test2Job, kteří studují VŠ v České republice soutěžit o víkend ve Špindlerově Mlýně. Jak? Jednoduše. Stačí si stáhnout nejnovější verzi aplikace, odehrát jednotlivé typy testů i úrovně náročnosti. Ty prověří paměť, pozornost, znalosti angličtiny, matematiky a logické a analytické myšlení. Každý měsíc KPMG oznámí jméno jednoho vítěze s nejvyšším bodovým skóre, který si užije víkend ve Špindlu spolu se svým kamarádem. Průběžné bodové skóres outěžících můžeš sledovat přímo v aplikaci nebo na soutěžní stránce na www.pribehzacina.cz.

Neváhej a stáhni si appku Test2Job – je zdarma v AppStore i GooglePlay.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější