Chcete do školy dojíždět levněji? Je na to jednoduchá matematika
poweredbyexperts

Chcete do školy dojíždět levněji? Je na to jednoduchá matematika

Buďte bez obav, tyhle "počty" zvládne opravdu každý!  Vlastně nemusíte ani sami nic počítat – kalkulačka je přece od toho, aby počítala za vás.

Ještě než se vrhnete do přesného výpočtu, abyste zjistili, o kolik si přilepšíte na kapesném, pár drobností stojí za to vědět: In Karta se slevovou aplikací IN 25 vám ušetří při každé jízdě vlakem ČD celou čtvrtinu z jízdného! Pokud máte žákovský (studentský) průkaz, můžete tuto slevu s In Kartou kombinovat, a získat tak na trati uvedené v žákovském průkazu celkem až o 55 % levnější jízdné. Ale to není zdaleka vše – In Kartu aplikaci na In Kartě lze kombinovat i s dalšími slevami, například traťovou jízdenkou (což nejspíše ocení vaši rodiče při cestách do práce), Včasnou jízdenkou Česko nebo Akční jízdenkou.

A malý bonus nakonec – aplikaci IN 25 na 3 roky pro cestující do 26 let můžete získat do 31. 10. 2015 po předložení průkazu ISIC o 100 Kč levněji. Tak hurá na tu kalkulačku, a když ti nebude něco jasné, klidně se zeptej v kterékoliv pokladně ČD!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější