Co nejšílenějšího můžeš sehnat na netu - a ještě k tomu zadarmo

Co nejšílenějšího můžeš sehnat na netu - a ještě k tomu zadarmo

Online tržiště VšezaOdvoz je skvělé místo, kde zdarma seženeš spoustu věcí, které by se ti mohly hodit. Vedle oblečení, nábytku, elektra, nádobí, knih a sportovního vybavení ale někteří lidé inzerují úplné šílenosti.

Zvířata a chovatelské potřeby

Farmville je sice skvělá hra, ale vlastnímu hospodářství se živými zvířaty se zkrátka nevyrovná. Jenže kde sehnat zvířata za přijatelnou cenu, nejlépe zadarmo? Stačí sledovat inzeráty na serveru VšezaOdvoz! Některé z nich nabízí opravdové skvosty.

Jistě se shodneme, že slepice a kohouti tvoří základ každého hospodářství. My jsme například narazili na inzerát, který nabízel deset bio slepic a dva kohouty (jeden z nich byl dokonce prý výstavní metrosexuál) pouze za odchyt. V dalším inzerátu lze zase sehnat kurník pro deset slepic nebo rozdrcené skořápky a pečivo. Zadarmo si ale můžeš obstarat také prasátko, dva berany nebo kozy (o odchytu roháčů se naštěstí nic nepsalo).

Jestli se bez vlastního hospodářství obejdeš a hledáš spíš domácí mazlíčky do bytu, tak co bys řekl na leguána, obří šneky nebo činčilky?

Foto: Studenta

Věci po expiraci a poloprázdné lahvičky

Zdarma se dají sehnat i různé věci po expiraci. Narazili jsme na kosmetiku, gel na problematickou pleť, který podle inzerenta vypadá v pořádku, nebo na krém na nohy. Další inzerát zase nabízel dlouho prošlé barvy na vlasy, které si dá podle nás na hlavu jen opravdový odvážlivec. Na druhou stranu třeba lze díky nim získat originální odstín.

Kromě prošlých věcí se na internetu objevují inzeráty nabízející poloprázdné lahvičky od šampónů a použitou kosmetiku. Je sice hezké, že lidé nechtějí plýtvat a myslí na ty, kterým by se nabízené produkty ještě mohly hodit, ale použité věci by bylo lepší dát někomu z rodiny.

Hodnotné věci

Najdou se i tací inzerenti, kteří zdarma nabízejí chaty, auta i různé vstupenky. Dřevěnou chatu lze získat pouze za demontáž, úklid pozemku a samozřejmě za odvoz. Darem jeden inzerent nabízel pojízdné auto Škoda Felicia a objevil se také inzerát se dvěma lístky na Top Gear v hodnotě 2 500 Kč nebo se dvěma vstupenkami na Rock for People.

Foto: Studenta

Inzeráty s opravdu neuvěřitelným popisem

Inzerovány jsou také věci, na kterých není nic špatného, ale z jejich obsahu nám málem vypadly oči z důlku. Zdarma totiž můžete pořídit nalepovací nehty s asi vyschlým lepidlem, asi kožené, trošku ožvýkané pouzdro na klíče nebo zaprášenou váhu i s radou od inzerenta, že ji stačí pouze otřít. Bezplatně můžeš získat také místy rozpáraný pozůstatek z reflexní vesty s dírami, bez odrážek a pokusit se můžeš vzkřísit ,,polochcíplou" pažitku.

Přesto, že jsme se nad některými inzeráty opravdu pozastavili, oceňujeme, že jsou napsané pravdivě. Inzerenti v nich nic nezatajují, což je opravdu fér a mělo by to tak být i u věcí na prodej. Nápad prodlužovat věcem život se nám moc líbí. Spousta lidí má doma nepotřebné věci, které pouze zabírají místo a přitom by mohly ještě někomu posloužit. A spousta lidí shání nějaké vybavení, ale nové si dovolit nemůže.

Server VšezaOdvoz tak vyhoví oběma skupinám. Inzerenti si totiž nemusí dělat starosti s odvozem, protože o ten se s radostí postará nový majitel vděčný za vybavení zdarma.

Text: Kristýna Dolejšová

Foto: pixabay.com

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější