Co všechno se lidem podařilo vyměnit na Red Bull Can You Make It 2014?

Co všechno se lidem podařilo vyměnit na Red Bull Can You Make It 2014?

Cestovatelský zážitek, kteří mnozí nepoznají po celý život. To je projekt Red Bull Can You Make It?, který bude letos 12. dubna startovat taky v Praze! A máme aktuální překvápko - cílové město bude Paříž! Co je na celé akci tak speciálního? Jednoduše to, že party po 3 studentech budou cestovat po celé Evropě jen s jediným platidlem – plechovkami nápoje Red Bull. Během minulého ročníku se finalistům podařilo vyměnit třeba let soukromým tryskáčem nebo lístky na Ligu Mistrů. 

Chceš se dostat mezi finalisty letošního ročníku? Nahraj do 14. února na web www.redbullcanyoumakeit.com video, kde ukážeš, proč zrovna tvůj tým by se měl zúčastnit, a můžeš se začít těšit třeba tyhle skvělé zážitky! A co všechno se v minulém ročníku podařilo lidem vyměnit za plechovky RedBullu?

1. Potkat rapovou hvězdu

Cena: dvě plechovky

Vzdálenost: 329 km

Hodnota: Potkat rapera? K nezaplacení!

Zatímco se britský tým Red Thumb snažil vyměnit plechovku za pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Bratislavě, potkali tu rappera Ega, který je vzal na večeři a koupil jim lístek na pražské hlavní nádraží. Nikdy nevíš, koho cestou potkáš…

2. Dostat se na segway

Cena: jedna plechovka

Vzdálenost: jízda po Paříži

Hodnota: zážitková

Tým Bulldocs se díky plechovce Red Bullu projel po Paříži na Segway. Moc daleko se tím sice nedostali, ale ten zážitek za to stál.

Foto: Studenta

3. Projet se na horské dráze

Cena: plechovka

Vzdálenost: 400 metrů – a pak zpátky na místo startu

Hodnota: adrenalinová

Tým Urban Survivors zaválel ve Vídni, dostali se na horskou dráhu a ačkoliv se místopisně moc neposunuli, skvěle je to nakoplo do dalších dobrodružství.

4. Přeletět nad Rakouskem

Cena: 3 plechovky

Vzdálenost: 380 km

Hodnota: za 2 ml člověk uletěl kilák

Beach Bull Blondies měly křííídla, když se jim povedlo za 3 plechovky koupit let z Innsbruck do Vídně. A taky přesvědčily letištní personál Austrian Air, aby si mohly zaskejtovat skrze letiště.

Foto: Studenta

5. Pořídit stálý suvenýr – tetování

Cena: dvě plechovky

Vzdálenost: posun v životě

Hodnota: zážitky, zážitky, zážitky...

Nechal by sis udělat tetování? Nebo spíš – zvládl by sis nechat udělat tetování za plechovky Red Bullu? Tým Henga o tom nemusel přemýšlet ani chvilku a praktickou stránku věci také zvládli na jedinčku. Zatímco dva členové už tetování měli, pro toho třetího šlo o premiéru – a pro celou trojici o vzpomínku na nezapomenutelný trip.

6. Dát si bláznivou partičku pokeru

Cena: všechno nebo nic

Vzdálenost: k full housu chybělo málo

Hodnota: no… teoreticky....

Nebyla to tak úplně výměna a tým se díky ní nikam nedostal, ale stojí to za zmínku. Plechovky Red Bullu tě totiž mohou dostat do pokerové hry, kde jde o všechno. Tým Party RCK byl ale trochu sebevědomý a všech 24 plechovek padlo za oběť full housu, který se nekonal.

7. Přivézt si životní suvenýr

Cena: dvě plechovky

Vzdálenost: ani metr

Hodnota: záleží na umělci

Little Pink Prawns vyměnil dvě plechovky za portrét týmu v Budapešti. Stálo to za to? Jasně, umění je přece neocenitelné, stejně jako zážitky.

Foto: Studenta

9. Stylově cestovat do Berlína

Cena: osm plechovek

Vzdálenost: 482 kilometrů

Hodnota: zhruba €1000

Týmu Kekec ze Slovinska se povedla ohromující výměna, když za osm plechovek pořídili luxusní večeři, hotelový pokoj a jízdu z Vídně do Berlína.

10. Dostat se na hvězdný fotbalový mač

Cena: tři plechovky

Vzdálenost: 0 kilometrů

Hodnota: fotbaloví fandové by ti utrhli ruce

Innsbrooklynu se povedla věc nevídaná, za tři plechovky se jim povedlo získat lístky na zápas Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Manchesterem United. Nesleduješ fotbal? Pak věz, že jde o fakt velkou věc, taková utkání jsou většinou dlouho dopředu vyprodaná a lístky stojí tisíce.

Foto: Red Bull  Media House

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější