ČZU v Praze opět vybere univerzitní krásku! Nenechte si ujít Miss Agro 2016

ČZU v Praze opět vybere univerzitní krásku! Nenechte si ujít Miss Agro 2016

Open-air festival Miss Agro je oficiální soutěž (nejen) krásy České zemědělské univerzity v Praze a my vás zveme na jeho 18. ročník, který proběhne v úterý 10. května. A protože Miss Agro letos bude plnoletá, připravili pro vás pořadatelé řadu změn. Od nového loga, přes nový web až k novému pojetí soutěže tak, abyste si letošní festival užili ještě víc.

Web www.missagro.cz nyní nabízí jednodušší a přehlednější vzhled s aktuálními novinkami ze světa příprav a zákulisí akce. Stránky také nabízí nově zpracovanou historii festivalu, kde lze nalézt informace o nedávno minulých, ale i prvních ročnících a začátcích Miss Agro. Nové webové stránky doplňuje nové logo festivalu. Jednoduché linie v barvách univerzity charakterizuje korunka složená ze začátečních písmen názvu Miss Agro. Za novými webovými stránkami a logem festivalu stojí grafický tým Univerzitních novin ČZU iZUN.eu.

Festival se koná vedle Kruhové haly na půdě České zemědělské univerzity v Praze. Dnes se festival řadí mezi jeden z největších open-air festivalů v České republice s každoroční účastí přes 10 000 návštěvníků. Pořadatelství si z generace na generaci předávají studenti, kteří tak prezentují, jak výjimečnými schopnostmi a dovednostmi právě studenti České zemědělské univerzity v Praze disponují.

Česká zemědělská univerzita v Praze

ČZU je třetí největší univerzitou v Praze. Spojuje v sobě stoletou tradici s nejmodernějšími technologiemi, progresivní vědou a výzkumem v oblasti zemědělství, lesnictví, ekologie, technologií a techniky, ale i s ekonomikou a řízením. Moderně vybavené laboratoře se špičkovým zázemím včetně školních podniků umožňují vynikající vzdělávání s možností osobního růstu a zapojení do vědeckých projektů doma i v zahraničí. ČZU zajišťuje kompletní vysokoškolské studium, letní školy, speciální kurzy, univerzitu třetího věku.

Jako každý rok na vás mimo volby královny krásy čeká nášup kapel a akce na kterou se jen tak nezapomíná. První částí je volba Miss České zemědělské univerzity. Druhou částí pak hudební festival s bohatým doprovodným programem, v rámci kterého dlouhodobě vystupují přední kapely české a slovenské populární hudby. A na koho se můžete letos těšit? Poslechnete si Buty, Sto zvířat, Mydy Rabycad, Covers for lovers, Dětský pokojíček a další. Doprovodný program je spojen se spoustou dobrého jídla a pití, zábavných atrakcí a hromadou dalších atraktivních vychytávek, které Vám zpříjemní festivalový den.

O titul nejhezčí dívky ČZU se uchází dvanáct studentek různých fakult České zemědělské univerzity. Jak probíhalo oficiální focení?

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Akci pořádá studentská organizace ČZU MEDIA z.s., mimo jiné provozovatel webového portálu http://www.iZUN.eu, ve spolupráci se studentskou organizací ČZU:Go! z.s.

Foto: Pavel Moucha | missagro.cz

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější