Do Prahy se řítí temperamentní Balkán. Nejdivočejší party vypukne už v pátek ve Stromovce

Do Prahy se řítí temperamentní Balkán. Nejdivočejší party vypukne už v pátek ve Stromovce

Chcete strávit páteční večer jinak než nad pivem v hospodě? Co takhle užít si ho ve světlech lampiónů na čerstvém vzduchu? Zajděte do Stromovky na Balkan Bashavel – nejdivočejší akci roku. 

V devět hodin se oblíbený pražský park rozohní rytmy balkánské a cikánské hudby v podání neméně temperamentních DJs. „Nespoutaný cirkus“ má zaručit vyhledávané duo MALALATA, Profesor Ikebara nebo Dr. Tesla.

Foto: Studenta

Od slovenského DJského dua MALALATA uslyšíte směs balkánských beatů, mexického cumbie, karibského reggae a francouzského electro swingu. Vystoupili na jednom pódiu s hudebníky jako Parov Stelar Band, Nouvelle Vague nebo N.O.H.A.

Profesor Ikebara je všeznalec balkánského disca a cikánských tanců. Jeho dresscode: hadí kůže, lakované polobotky a zlaté řetězy. Kromě dobré hudby půjde rozhodně i vizuální zážitek.

Začínající, ale talentovaný Dr. Tesla také naladí Balkán na střídačku se současnou světovou hudbou. Atmosféru dokreslí pomocí gipsy soundu, Ostblok reggae a klezmeru (světské židovské hudby).

Chceš vyhrát lístky?

Soutěž na našem Facebooku o dvě vstupenky a dárek!

Foto: Studenta

Organizátoři slibují kouzelné prostředí, skvělou hudbu a zábavu. Dorazí prý i praví cirkusáci s žonglérskou show. Tím to ale nekončí. Taneční energii si budete moci dobít v zázemí stylové zahradní restaurace. K mání budou osvěžující domácí limonády, pochoutky z grilu a hlavně tradiční balkánské speciality.

Lístky kupujte na místě nebo za stovku v předprodeji.

Zapiš si!

Kde: Tiskárna na Vzduchu (Stromovka, Praha)

Kdy: 18. 7. 2014 od 21:00

FB událost

Text: Káťa Tkachenko

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější