Electro-swingové šílenství ovládne Legendární SUIT UP Party. Už za týden!

Electro-swingové šílenství ovládne Legendární SUIT UP Party. Už za týden!

Už jen několik dní zbývá do další světově úspěšné události, která dává všem elegánům možnost dokázat, že tím nejúžasnějším druhem oblečení je oblek a kravata. Ti z vás, kteří ladí stejnou vlnu jako postava Barneyho Stinsona z legendárního seriálu How I Met Your Mother, může 10. října od devíti večer vyrazit na kulatou, v pořadí již desátou pořádanou SUIT UP party do pražského SaSaZu. Rozhodně totiž bude oč stát.

Zimní semestr odstartoval a s ním i smršť velkolepých událostí, které přináší spoustu tance, kvalitní hudby, nových přátel, chutných drinků a té pravé zábavy. SUIT UP party je jednou z nich a nesmíme zapomenout, proč právě ona je ta Legen… wait for it… dary!

Dress code: formální

Foto: Studenta

Ženy zbožňují muže v padnoucích oblecích, sladěné kravatě či motýlku a s upravenou vizáží. Stejně je tomu i naopak. Dáma elegantně nalíčená, v podpatcích, šik šatech nebo sukni a halence neujde pozornosti kdejakého pána. A přesně o tom celá party je – vypadat stylově a sebevědomě. Dress code je pevně stanovený, a proto se vyplatí dát si na jeho výběru záležet. Ostatně mezi oblečenými v „suit up“ stylu vždycky byla a také bude velká konkurence. Právě teď je ta chvíle, kdy můžete sukni s vysokým pasem, psaníčko, pouzdrové šaty nebo na míru šitý oblek využít i na jinou příležitost, než je zkouška. Tahle událost si totiž zaslouží vkusné dámy a tradiční gentlemany.

Zatančete si na největším parketu v Praze

Ten, kdo si potrpí na opravdu velké party a s marným hledáním svých přátel nemá problém, může jásat radostí. Jubilejní desátá SUIT UP party se uskuteční na největším parketu v Praze, přímo v jádru klubu SaSaZu, který je schopen pojmout až 2500 hostů. Komfortní prostředí holešovického podniku je pro velké akce jako dělané. Luxusní design, moderní vybavení a osvětlení schopné různých efektů jen dokresluje atmosféru ať už soukromých, firemních, nebo veřejných událostí světového formátu. Samotný klub už přivítal taková hudební esa jako Paul Van Dyk, Tiesto nebo OneRepublic.

Foto: Studenta

Electro-swing night

Legendární SUIT UP party má kromě skvěle určeného dress codu a místa konání i další plusy. Především se jedná o parádně vystavěný hudební program. Akce se ponese ve stylu populárního electro-swingu a nouze nebude ani o dancefloor specialisty a zahraniční hosty z Rakouska a Itálie. Na tanečním parketu vám budou rytmus do žil pouštět slovenští DJs Swing Thing. Právě jazzem, rockʼnʼrollem a moderním electro-swingem naladí všechny do té pravé atmosféry a podtrhnou kouzlo vážené společnosti s vytříbeným vkusem. Tito špičkoví elegáni často vystupují v doprovodu talentovaného pianisty nebo saxofonisty. Ačkoli je jejich domovem hlavně Praha a Bratislava, často je potkáte i v Berlíně, Vídni, Budapešti nebo Varšavě. Na jednom pódiu už vystoupili třeba s Parov Stelar Band, Nouvelle Vague nebo Shantel.

Dalším swingařem, který v programu nebude chybět, je sběratel elegantních motýlků DJ PAPA DJANGO. Jeho vystoupení patří k velmi energickým a kromě tradičního electro-swingu do svého repertoáru zapojuje také rockʼnʼroll a drumʼnʼbass. K jeho hlavním zázemím patří především české a slovenské kluby, hostoval už ale i v Německu, USA nebo Mexiku.

Foto: Studenta

Celý program doplní i posily ze zahraničí. Těšit se můžete na Tonyho Maroni. Představitel rakouské školy electro-swingu a swinghouse experimentuje s širokou paletou hudebních žánrů, kterou nejen zpříjemní, ale hlavně okoření celý večer a noc svým vytříbeným playlistem.

Sestavu uzavírá italský dancefloor specialista, který již v pražských klubech jako Roxy, Retro, Chapeau Rouge, ale i v samotném SaSaZu vystupoval.

První stovka za 99 Kč

Vstupenky na tento luxusní večer lze zakoupit na www.ticketon.cz. Pro první stovku nedočkavců navíc čeká snížená cena 99 Kč. Pokud se do počtu nevejdete, za základní lupen dáte jen o padesát korun víc. Toužíte-li po tom, vychutnat si večer jako opravdová smetánka nejvyšší třídy, prostory SaSaZu nabízí i možnost koupě vstupenek do VIP balkonů a Lounge.

Foto: Studenta

Jubilea jsou vždycky jedinečná

Každá oslava narozenin stojí za to, ovšem kulatiny znamenají vždycky něco víc. Stejně tak je tomu i u říjnové SUIT UP party. Ne nadarmo je datum události stanoveno na symbolického 10. 10. 2014. Tahle akce už má spoustu nadšených příznivců, zažila přehlídku opravdu unikátních outfitů a může se pyšnit bohatým seznamem účinkujících hudebních hvězd. Kvalita a prestiž party stoupá a jen těžko uvěřit, že by tomu nyní mělo být jinak. Ostatně, přijďte se přesvědčit sami. Zapít první úspěšnou dekádu a otevřít dveře desítce nové. Startuje se už ve 21:00 hod.

Přidej si akci na Facebooku

Text: Klára Ludvíková

Foto: Martin Kubrycht

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější