Flirt dance: naučte se svádět!

Flirt dance: naučte se svádět!

Myslíte si, že uměním žhavého tance vládnou jen profesionální tanečnice a popové hvězdičky, za kterými stojí týmy choreografů a trenérů? Chyba lávky. Svůdnými pohyby může zapůsobit i nenápadná holka z bufetu.. Stačí, aby v sobě nalezla skrytou ženskost a nebála se odvázat!

Všechno se dá naučit a dobrou průpravou se může stát Flirt Dance – taneční styl, který prvky orientálních a latinskoamerických tanců aplikuje do striptýzového tance nebo tance u tyče. Do Čech přišla tahle novinka z Ameriky a nutno dodat, že si ji Češky velmi oblíbily!

Prožít každý pohyb

Působit sexy, to znamená v první řadě věřit sama v sebe. Každá hodina Flirt Dance začíná na podložce rozcvičkou, která si vypůjčuje pozice z jógy, pilates a baletu, a souhrnně se jmenuje S Faktor. Důležité je dobře se protáhnout, ponořit se do svých pocitů a každý pohyb prožít. Během prvních lekcí lektorky učí dívky a ženy, aby se nebály dotýkat svého těla a odhodily zábrany ze svůdných pohybů.  Z jistých důvodů mohou na Flirt Dance chodit dívky nad osmnáct let, pro ty mladší se doporučuje Lady Sexy Dance.

Svíjení u tyče?

Na začátku je důležité osvojit si správné kroužení pánví a hrudníkem, pár základních kroků a pohledů. Ano, pohledů. Oční kontakt je totiž u tance dost podstatný. Pak už se necháte vést lektorkou, která jednotlivé figury skládá do působivých choreografií. S přibývajícími zkušenostmi si během kurzu Flirt Dance vyzkoušíte třeba i tanec na židlích, s kloboukem, závojem, hůlkou, a ty pokročilejší mohou navázat tancem u tyče.

Co na sebe?

Něco pohodlného, ale zároveň něco, v čem si nebudete připadat jako neforemný pytel od brambor. Já jsem zvolila elastické legíny, bavlněnou tuniku, baleríny s měkkou podrážkou a pro první krůčky to bylo ideální. Pokročilejší tanečnice už sáhly po odvážnějších modelech a botách na podpatku. Minišaty, tílka s holými zády a velkými výstřihy, zkrátka oblečení, ve kterém si žena připadá přitažlivě.

Kam na Flirt?

Není nic jednoduššího, než sednout k počítači a nejbližší taneční studio, kde Flirt Dance nabízejí, vygooglovat – po celé republice je jich víc než dost. :-) Nutno dodat, že tenhle taneční styl je hodně otevřený nápadům a záleží na tom, jak ho pojme lektorka a především sama účastnice.

Aneta Štefánková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější