FOTOGALERIE: The Best of David Rath (aktualizováno)

FOTOGALERIE: The Best of David Rath (aktualizováno)

Asi většina z vás včera zaznamenala zatčení hejtmana Středočeského kraje, Davida Ratha. Po zprávách o tomto incidentu se téměř okamžitě začaly internetem šířit poznámky a obrázky, které se vtipně trefovaly do této události. My vám teď přinášíme to nejlepší, co se na internetu objevilo.

Pro začátek okolnosti zatčení Davida Ratha. 14. května 2012 byl David Rath zadržen protikorupční policií s vysokou finanční hotovostí (7 000 000 Kč v krabici od bot) a následně spolu s dalšími zadrženými obviněn ze spáchání trestných činů poškození finančních zájmů Evropské unie, přijetí úplatku, podplacení a sjednávání výhody při zadání veřejné zakázky, při veřejné soutěži a veřejné dražbě. O dva dny později na něj byla uvalena vazba. Posléze našla policie dalších 30 000 000 Kč pod podlahou v jeho vile.

Ve spolupráci s Facebook stránkou Krabicové víno sklepmistra Ratha přinášíme výčet nejlepších citací, které proletěly internet, spolu s galerií nejlepších obrázků.

"To tak přijdete na návštěvu, řeknete si o sedmičku vína a oni vám zabalí sedm mega. Kolikrát mně už se to stalo, takový přeslech ..."

"Ty peníze tam zapomněli podlaháři, když mi dělali novou podlahu. Zní to bizarně, ale to je život."

"Kdyby byl Rath opravdový socan, měl by ty prachy v igelitce."

"Davide v krabici máš tu sedmičku co jsem ti slíbil ..." - "Áááá, tak to si večer otevřu u televize."

"Budete si přát platit hotově, kartou nebo v krabici?"

a další... Pokud vás v této souvislosti také něco pobavilo, napište to do diskuze, a my to do článku přidáme.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější