GALERIE: Nejkrásnější VŠ roztleskávačky z USA. Zvládneme to i v ČR?

GALERIE: Nejkrásnější VŠ roztleskávačky z USA. Zvládneme to i v ČR?

V Americe je jakousi nepsanou tradicí, že mladé, krásné a spoře oděné studentky podporují své oblíbené sportovní studentské týmy. Již 9. listopadu 2011 mají šanci i české studentky ukázat, že Česko není pozadu! Koná se totiž největší Hokejová bitva v dějinách českých vysokých škol.

Hokejová bitva českých univerzit  se koná 9. listopadu 2011 v pražské Tesla Areně. Organizátoři připravili spoustu zábavy nejen pro sportovce, ale i pro návštěvníky! Zápasy odehraje ČVUT proti Univerzitě Karlově (UK) a VŠE proti České zemědělské univerzitě (ČZU).

Hraje se o Pohár primátora hlavního města Prahy!

V prestižním hokejovém utkání pražských univerzit se hraje o 40.000 Kč a spoustu hodnotných cen. Jednotlivé univerzitní týmy také hrají o prestižní Pohár primátora hl. m. Prahy, který v letošním roce předá vítěznému týmu primátor Bohuslav Svoboda. Pohár je putovní a každý rok bude na jeho podstavci vyryto jméno vítězné univerzity a jména všech hráčů daného týmu.

Přijďte fandit své univerzitě i vy!

Každý správný hokejový tým má i své věrné a bojovné fanoušky, kteří neodmyslytelně vytvářejí unikátní atmosféru zápasů. Takže nachystejte bubny, oblékněte se do týmových barev a vytáhněte kámoše podpořit svoji univerzitu! Jsme zvědaví, zda i české holky ukáží světu, jak se v Česku fandí! Více informací o akci najdete na www.hokejovabitva.cz.

Markéta Ježková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější