Hromadné nakupování: Jak se vyznat ve slevách na internetu?

Hromadné nakupování: Jak se vyznat ve slevách na internetu?

I na internetu se může roztrhnout pytel, což se také stalo. Vysypaly se z něj internetové stránky, které nenabízejí konkrétní služby nebo zboží, ale SLEVY na služby nebo zboží. Studenta vám přináší několik tipů na nejpopulárnější webovky, které když navštívíte, královsky ušetříte a ještě si zpříjemníte studentský život!

Hromadné nakupovací šílenství

Všechny níže uvedené portály fungují na velmi podobném principu. Každý den se na stránce objeví jedna aktuální nabídka slevy na rozličný sortiment – od jídla přes sport po stříhání vlasů – v každém z měst, které daný server mapuje. Sleva spočívá v získání a uplatnění slevového kuponu, který má od zakoupení většinou několikatýdenní platnost.

Jak to funguje?

Kupon si vyhlédnete a koupíte, ale abyste ho skutečně získali, je nutné, aby určitý počet lidí udělal ve stanoveném čase to samé. Zde nastupuje vaše kybernetická schopnost orientovat se ve virtuálním prostoru – lidi musíte na slevu nalákat vy - sdílet odkazy a posílat je všem známým! Až pak začne sleva skutečně platit, z vašeho účtu se strhnou peníze a na mail dorazí slevový kupon. A teď už ke konkrétním stránkám:

Nebeslev.cz

Ze slev, které jste již na serveru mohli najít, jsou nejzajímavější například speed dating (tzv. hromadné rande naslepo), z kterého můžete rovnou zamířit na masová žebírka v křupavé kůrčičce, po nich skočit na zlevněnou odtučňovací kůru a pak si koupit hasicí přístroj. Podle počtu facebookovských fanoušků vítězí v našem slevovém klání právě tento portál! Objednávání, platba, prostě celý systém „slevobraní“ probíhá na Nebeslevách stejně jako v úvodu článku. Nebeslev.cz také jako jediný nabízí servis slev z města Hodonín.

Slevomat.cz

Prošmejdíte-li server Slevomat.cz, můžete si nechat levně vyčistit auto, pleť nebo nehty, případně se přejíst sushi, přepít se pivem a pak to všechno vyvrhnout při zlevněné jízdě Ferrari. Tento server je pouze asi o sto fanoušků méně populární než předchozí, nicméně pokud jste se již našprtali postup zakoupení a získání slevy, na jeho stránkách se bez problémů zorientujete. Slevomat nemapuje Hodonín, zato zde naleznete slevy z Ostravy!

Zapakatel.cz

Fanouškovské stránky Zapakatelu na Facebooku jsou rozděleny do tří měst – Prahy, Brna a Ostravy. Po sečtení fanoušků se server dostává na třetí místo v naší hitparádě. Kromě tří výše zmíněných měst vyšťourává Zapakatel slevy ještě v Bratislavě, Liberci a Ústí nad Labem. Co zde za pakatel nakoupíte? Bowling v akci, zámek v akci, hotel v akci a hubnutí v akci. Libůstkou serveru je, že každý den nabízí kromě hlavní slevy ještě dvě další slevy. :-)

Limetky.cz

Portál Limetky.cz se z ostatních trochu vymyká. Při jeho procházení musíte zapomenout na předchozí návod, systém zde totiž probíhá jinak. Na webu si objednáte limetku – slevovou kartu za 500 korun bez omezené platnosti - a pomocí této limetkové kartičky pak můžete uplatňovat slevy. Ty neplatí pouze pro konkrétní produkty a služby, nýbrž v rámci nabídky každého obchodního partnera z katalogu. Vyrazit pak můžete do kaváren,půjčoven aut, obchodů nebo kosmetických studií!

Pokud se ze slev chcete zbláznit, můžete navštívit i další servery s obdobnou tématikou, jako například: BonyBony (www.bonybony.cz), Slevy.cz (www.slevy.cz), TOPslevy.cz (www.topslevy.cz), Slevové kupony (www.slevove-kupony.cz), PrimaSleva.cz (www.primasleva.cz), Vykupto.cz (www.vykupto.cz) a Mydeals.cz (www.mydeals.cz).

Eva Samšuková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější