Inspirativní workshopy a zajímavá setkání nabízí Growing Here Week
poweredbyexperts

Inspirativní workshopy a zajímavá setkání nabízí Growing Here Week

Rozvoj zaměstnanců je pro společnost Mondelēz International prioritou! Growing Here Week je výbornou ukázkou, jak se dají věci dělat netradičně a jinak. Týdenní rozvojový festival plný inspirativních workshopů a setkání se zajímavými lidmi se ve společnosti koná dvakrát do roka a představuje jednu z nejoblíbenějších zaměstnaneckých aktivit vedle běžných školení a atraktivních rozvojových programů, kterých Mondelēz nabízí opravdu mnoho.

Program tvoří různé přednášky a workshopy, které během týdne vedou jak externí lektoři, tak trenéři z řad zaměstnanců. Growing Here Week díky tomu nabízí rozmanité možnosti pro vzdělávání a rozvoj kolegů ze všech oddělení.

Foto: Studenta

Zatím poslední Growing Here Week prožili zaměstnanci Mondelēz International na konci října a to nejen v pražské pobočce, ale také ve všech závodech a továrnách. Workshopy byly tematicky propojeny a navázány na cíle společnosti. Hlavním tématem se tentokrát stal motiv „Being at my best“  aneb jak se ve svém životě zaměřit na to nejdůležitější.  Kromě klasických workshopů měli účastníci možnost přihlásit se také na individuální koučink a vyzkoušet si jej na vlastní kůži. Aby koncept „Being at my best“ skutečně fungoval, je třeba se postarat o celkovou vnitřní pohodu zaměstnanců. K tomu sloužily workshopy zaměřené na relaxaci, redukci negativity a stresu, přednáška o ájurvédě nebo lekce jógy.

Foto: Studenta

Účastníci akce Growing Here Week ocenili především možnost zpestřit si pracovní dobu, poznat něco nového z jiných oddělení společnosti nebo i ze zájmů svých kolegů a seznámit se se zajímavými lidmi. Na zahájení Growing Here Weeku zvou organizátoři zajímavé osobnosti z různých oblastí. O zahájení říjnového Growing Here Weeku se postaral cyklista a paralympionik Jiří Ježek, který promluvil o své cestě k úspěchu, v březnu se zase zaměstnanci mohli setkat s odborníkem na etiketu Ladislavem Špačkem.

Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější