Jak se propaguje telefon? Pomůže youtuber i modelka
poweredbyexperts

Jak se propaguje telefon? Pomůže youtuber i modelka

Někdo má svého Jágra, jiný zase Krainovou. Ano, skoro každý značkový produkt dnes potřebuje svého ambasadora, který ho představí svým fanouškům, a ti o tom řeknou dalším a dalším… Obzvlášť to platí u počítačů nebo telefonů. Právě ambasadorství je způsob, jak se odlišit v záplavě gigabajtů a megapixelů od jiných výrobců, kteří zdánlivě nabízejí to stejné. Právě ten správný ambasador dokáže dát výrobku duši a srdce tak, aby si ho lidé spojili s nějakou pozitivní emocí. To dobře ví i firma Asus, která na podzim představila svou sérii smartphonů ZenFone 3 a vsadila právě na ambasadory – lidi úspěšné v tom, co dělají. 

Kovový luxus, skleněná elegance a obří výdrž baterie – tak lze stručně představit tři nové smartphony ze série ZenFone 3, které v minulých týdnech Asus představil. ZenFone 3 Deluxe je vlajkovou lodí „nabušenou“ těmi nejlepšími parametry a prémiovými materiály, ZenFone 3 zaujme precizností a elegancí skleněného těla v kombinaci s kovovým rámečkem a ZenFone 3 Max zase ocení každý, koho nebaví telefon každý den nabíjet – na baterii vydrží tři až čtyři dny.

Foto: Studenta

Jak propagují hvězdy sociálních sítí

Tváří Asus ZenFone 3 Deluxe, aktuálně nejrychlejšího smartphonu současnosti, se stala modelka a hvězda českých sociálních sítí Simona Krainová. Simona se rozhodla spojit své jméno se značkou Asus proto, že telefony ZenFone 3 splňují její představu o kombinaci elegantního designu a kvalitního fotoaparátu. Právě ten je pro ni na sociálních sítích hodně důležitý.

Foto: Studenta

Tento elegán ze skla a kovu totiž mimo jiné nabízí vynikající 23megapixelový fotoaparát, což přimělo Asus ke spolupráci s respektovaným českým fotografem Ondřejem Pýchou. Výsledkem tohoto spojení je exkluzivní kalendář nafocený právě smartphonem ZenFone 3 Deluxe. Pýcha v kalendáři zvěčnil modelku Kateřinu Sokolovou a herečku Veroniku Arichtevu a před objektivem mu stáli modelem i další ambasadoři značky Asus – freestyle motokrosař Libor Podmol, popová skupina Slza nebo největší český youtuber MenT. Tuto sestavu doplnila novinářka Alžběta Trojanová, která je známá z herního pořadu Re-Play a stala se idolem českých teenagerů. Kampaně propagující řadu telefonů Asus ZenFone 3 se zúčastnila i další popová hvězda. Zpěvačka Ewa Farna jím zdokumentovala svůj jubilejní koncert pořádaný u příležitosti svých 10 let na scéně. Výsledek si můžete prohlédnout na jejích sociálních sítích.

Tříměsíční stáž v Asusu na Tchaj-wanu

Rádi cestujete, jste kreativní a máte rádi výzvy? Zajímá vás marketing a hodila by se vám před dokončením vysoké školy zahraniční praxe v globální firmě? Pak zvedněte hozenou rukavici a přihlaste svůj tým do druhého ročníku soutěže Stáž v Asusu. Vítězové získají placenou tříměsíční stáž v centrále firmy Asus na Tchaj-wanu. Máte šanci do 18. prosince, tak neváhejte! Podrobné informace o projektu získáte na www.stazvasusu.cz.

ZenBook 3 – perfektní do posledního detailu

Další bonbonek si Asus přichystal téměř na poslední týdny roku, kdy začal prodávat notebook ZenBook 3. Jde o více než důstojnou oslavu pětileté existence notebookové řady ZenBook. Produkty ZenBook jsou proslulé svým atraktivním vzhledem, který i v případě notebooku ZenBook 3 na první pohled rozpoznáte od jakéhokoli jiného notebooku podle broušeného kovového povrchu s motivem soustředných kruhů inspirovaným zenovou filozofií. Tělo ZenBooku 3 je vysoustruženo z jediného kusu hliníkové slitiny využívané například v letectví a kosmonautice. To umožnilo snížit hmotnost i tloušťku notebooku, aniž by se snížila tuhost jeho konstrukce. S pouhými 910 gramy váhy, 11,9 mm tloušťky a půdorysem menším než formát papíru A4 je ZenBook 3 jedním z nejhezčích notebooků, který můžete mít. Počítač ale nespoléhá jen na pěknou fasádu. Navzdory výjimečně tenkému profilu se povedlo vyrobit notebook s vysokým výkonem, u kterého nebudete muset dělat kompromisy. Nemusíte si tedy vůbec lámat hlavu nad tím, co ZenBook 3 zvládne, protože zvládne prakticky cokoli.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější