Jak vybrat to nejlevnější cestovní pojištění?

Jak vybrat to nejlevnější cestovní pojištění?

Chystáš se letos vyrazit za zajímavými místy do zahraničí a pořádně si užít cestovatelská dobrodružství? Do karet ti hrají klesající ceny akčních letenek i fakt, že v dnešní době je možné zařídit si dovolenou či cestu do zahraničí během chvilky. Zatímco dnes sedíš doma, zítra si můžeš užívat krásné počasí někde u moře. 

To s sebou však přináší také nutnost zapřemýšlet nad tím, jaké si vybrat cestovní pojištění. Vyrazit bez něj mimo hranice České republiky je velký risk, ale co si budeme namlouvat – nejedná se o zrovna oblíbený výdaj. Právě to je důvod, proč ho mnoho lidí vybere bez většího rozmyslu. Bohužel kvůli tomu za něj platí často mnohem víc, než ve skutečnosti musí. Jak tedy postupovat, když chceš ušetřit čas i peníze? Máme pro tebe jeden praktický tip!

Získej přehled během chvilky

Máš sbaleno a před odjezdem narychlo řešíš poslední povinnosti včetně cestovního pojištění. Jak ho uzavřeš nejvýhodněji? Logické by bylo podívat se na weby pojišťoven, vše si zjistit, propočítat a případně telefonicky obvolat. Jenže na něco takového nemá normální člověk čas. Řešení? Porovnat nabídky pojišťoven můžeš i bez zdlouhavého hledání. Online a bez starostí!

Srovnání nejen cestovního pojištění přináší Top-Pojištění.cz, díky kterému získáš přehled a snadno uzavřeš pojistku během pár minut. Je úplně jedno, zda potřebuješ pojištění pro celou partu na eurovíkend, nebo pro sebe na delší studijní pobyt v zahraničí. Stačí vyplnit několik základních údajů a ihned vidíš, kde na tebe čeká nejvýhodnější nabídka.

Foto: Studenta

Díky jednoduchému a přehlednému kalkulátoru cestovního pojištění porovnáš nabídky jednotlivých pojišťoven. Do kalkulace si snadno přidáš připojištění zavazadel, rizikových sportů a podobně. Jakmile si vybereš pojišťovnu, dokončíš online uzavření pojistky. Vše je opravdu velmi jednoduché. Pojistnou smlouvu s kontaktem na asistenční službu obdržíš obratem na e-mail.

Nejlevnější cestovní pojištění můžeš mí také v mobilu. Top-Pojištění.cz má aplikaci pro iOS i Android.

Ušetři na cestování

Jak vidíš, pár kliků tě dělí od možnosti na cestovním pojištění skutečně ušetřit. Pokud chceš navíc cestovat častěji, je celková úspora skutečně znatelná. Strávit chvilku nad výběrem a srovnáním nabídek pojišťoven se tak jednoznačně vyplatí. Když si navíc uvědomíš, že to nezabere prakticky žádný čas, je online kalkulátor jasnou volbou. Ušetřené peníze můžeš následně investovat do samotného poznávání zajímavých destinací, což je rozhodně příjemnější, než je zbytečně vyhazovat oknem. K nejlevnější nabídce a informacím se můžeš dostat během pár minut!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější