Jak vyzrát na zkouškové? Vyzkoušejte guaranu!

Jak vyzrát na zkouškové? Vyzkoušejte guaranu!

Brouzdání po internetu, uklízení šuplíků nebo i pročítání časopisů mladšího bratra. Tak vypadá zkouškové mnoha studentů. Nedokážeme se koncentrovat. Co s tím? Někdo sází na energy přípravky, jenže ty často obsahují velké množství chemie. Pokud preferujete přírodní přípravky, vyzkoušejte brazilskou guaranu. Studenta vám přináší 3 výhody tohoto brazilského „elixíru života“.

1. Guarana působí až 8 hodin, což vám zajistí „dlouhou“ noc

Tabletky guarany nejsou žádnou chemickou drogou, takže se uvolňují pozvolna. Působí ale dlouho, zhruba šest až osm hodin. „Po guaraně vám sice nenarostou křídla, ale energii vám dodá, takže můžete pracovat klidně až do rána a nebudete unavení,“ vysvětluje Miroslav Hábl, který provozuje obchod www.guaranaplus.cz a se svým bratrem dováží guaranu přímo od brazilského výrobce. Tím se jejich obchod liší od ostatních. „Naše tablety jsou vyrobeny z mletých semen guarany a ne z hromady neužitečných pojiv s kapkou extraktu,“ říká. Aby guarana působila, stačí většinou dvě tablety denně.

2.Energy přípravky lezou do peněz, guarana ne

Nespornou výhodou guarany z amazonského pralesa je, že není ani pro studenty nijak finančně náročná. Balení se 14 tabletami, které vám vydrží sedm dní, stojí jen 55 korun.

Foto: Studenta

3.Kromě energie vám guarana dodá dobrou náladu, pomůže při hubnutí, kocovině a možná i při sexu

V Brazílii pomáhá guarana již po staletí milionům lidí. „Tak jako se v Čechách hojně pije pivo, tak v Brazílii se užívá guarana ve všech podobách. Myslím si, že tam lidi dost pozitivně ovlivňuje,“ říká Bronislav Hábl z obchodu www.guaranaplus.cz. Není divu, guarana má totiž pozitivní vliv nejen na koncentraci a výdrž, ale také zlepšuje náladu. Navíc je prokázáno, že pomáhá při snižování nadváhy, spaluje totiž přebytečné tuky. Podle zkušeností Brazilců má také omlazující a afrodiziakální účinky. A co je důležité pro studenty: guarana detoxikuje tělo a odbourává příznaky kocoviny!

Kde guaranu seženu? Ve 212 prodejnách zdravé výživy po celé ČR, v síti čerpacích stanic Unicorn nebo v e-shopu www.guaranaplus.cz.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější