Jednou nohou v Brně, druhou v Londýně nebo New Yorku
poweredbyexperts

Jednou nohou v Brně, druhou v Londýně nebo New Yorku

Světové trendy nejen ve výzdobě interiéru, ale hlavně ve službách - to je nová studentská pobočka Komerční banky v Brně. Pokud jste se někdy v bance cítili nepříjemně, tady vám to rozhodně nehrozí - je totiž určena mladým lidem. Pracovníci této inovativní pobočky vás pomocí kulis Londýna a New Yorku provedou všemi možnými i nemožnými finančními situacemi, se kterými se můžete v (nejen studentském) životě setkat. Vítejte v KB Port Brno.

Hned na první pohled je jasné, že je pobočka určena mladým lidem. Odpovídá tomu specifický design interiéru i na míru ušitá nabídka služeb, která si klade za cíl vycházet vstříc mladým lidem, podpořit je a pomoct jim s financemi pro jakoukoli životní příležitost - ať už jde o bydlení, cestování, finanční zajištění rodiny nebo podnikání. Celé místo je postavené na tom, že mladí lidé chtějí dál objevovat svět. Proto také nabízí moderní technologická řešení (třeba jako mobilní bankovnictví s možností potvrzování transakcí za pomoci otisku prstu, ovládání účtu přes chytré hodinky Apple Watch nebo chytré brýle) a ukazuje dráhu životem prostřednictvím cestování a světových velkoměst. A to stojí za to zkusit!

Foto: Komerční banka

Celá pobočka je inspirována motivem cestování. Brno je tedy místem, kde můžete vyřídit své základní požadavky - běžný účet, internetové i mobilní bankovnictví. V Londýně se plní sny o vlastním bydlení, spoření a investicích, New York je naopak spojen s novými a neznámými zkušenostmi podnikání. Tomu je podřízen nejen design a vybavení, ale i mladší zaměstnanci. Stavit se můžete podívat, připojit se na wifi, nabít si telefon nebo notebook, setkat se s přáteli nebo se jen poradit o bance a financích.

První ryze studentskou pobočku v České republice hledejte pod názvem KB Port Brno v moravské metropoli na náměstí Svobody.

Studenta TIP!

Pobočka v Brně je inovativní také tím, že se v ní konají různé kulturní akce. Jednou z prvních je filmový týden s hrdiny z DC Comics. Právě v  termínu 20. - 24. listopadu 2017 se pobočka každý večer od 17.00 hodin promění na kinosál s kapacitou 30 lidí.

Jaké filmy vás čekají?

Pondělí, 20. 11. - Temný rytíř (2008)

Úterý, 21. 11. - Temný rytíř povstal (2012)

Středa, 22. 11. - Batman vs. Superman (2016)

Čtvrtek, 23. 11. - Sebevražedný oddíl (2016)

Pátek, 24. 11. - Wonder Woman (2017)

Vstup je zdarma, své místo si zamluvte na e-mailu: portbrno@kb.cz (co e-mail, to jedno místo - pokud tedy např. chcete přijít ve dvou, pošlete dva e-maily). Do předmětu napište název filmu a den, kdy se bude promítat.

Více informací najdete zde.

Dejte hlavy dohromady

Když už navštívíte pobočku, nezapomeňte, že Komerční banka má pro vás vždycky něco víc než jen nabídku finančních služeb. Připravila si další ročník soutěže, díky které můžete posunout svoji kariéru o level výš.

Že vás to láká? Tak se přihlaste spolu s maximálně 4 přáteli či spolužáky do soutěže Dejte hlavy dohromady a vyhrajte účast v šestiměsíční Inovační akademii KB. Vítěznému týmu bude nejen zafinancován soutěžní nápad a mnoho se naučí, ale získá i další dary.

Letošní ročník sice už ukončil přihlášky, ale můžete se těšit na jaře na další vlnu. Více nezapomeňte sledovat na www.kb.cz/dejtehlavydohromady.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější