Již brzy bude rozhodnuto! Velké finále prvního ročníku soutěže Hosteska roku se blíží
poweredbyexperts

Již brzy bude rozhodnuto! Velké finále prvního ročníku soutěže Hosteska roku se blíží

Po celé České republice proběhla řada castingových kol, z nichž se vybralo dvanáct finalistek. Dívky nemají za úkol prokázat pouze svůj šarm, ale i duchaplnost a vtip. Agentura Smile Promotion, která soutěž pořádá, hledá ty, které zvládnou každou situaci s úsměvem a nadhledem. A mezi nimi tu nejlepší z nejlepších.

Příležitost ukázat, která je ta nejlepší, dostanou vybrané slečny během slavnostního finálového večera. Ten proběhne v sobotu 28. listopadu v královéhradeckém Aldisu. Nečekejte obyčejnou přehlídku krásy, promenádu v plavkách a podobné banality. Vyvolené hostesky projdou disciplínami, které vznikaly podle reálných scénářů a zadání klientů agentury. Nečeká je tedy nic jednoduchého.

Vítězky získají zajímavé ceny: auto na půl roku, zážitek v karavanu, značkové hodinky, oblečení a kosmetiku. To všechno zní skvěle, ale je tu ještě jedna výhra, ta hlavní, pro Hostesku roku 2015. Výhrou v soutěži získá exkluzivní smlouvu se Smile Promotion, díky níž bude mít po celý rok zajištěnou spolupráci na těch nejzajímavějších projektech agentury.

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Finálovým večerem provedou Jakub Kotek (známý člen taneční skupiny Křečkovi muži - finalisté Česko Slovensko má talent 2010) a Daniel Čech (moderátor, herec a stand-up komik pořadu Na Stojáka). V porotě zasedne mnoho známých osobností jako DJ Michael Burian, Dj Roxtar, hokejový brankář Dušan Salfický, člen kapely Memphis Honza Řičař, zpěvák a moderátor Jakub Děkan a mnoho dalších. Program bude bohatý, o hudební doprovod se postará kapela Memphis.

Vstupenky na finálový večer jsou v prodeji za 249 a 199 Kč. Část z prodeje vstupenek na slavnostní galavečer bude věnován na podporu Centra Anabell, které se jako jediné v ČR věnuje pomoci a podpoře lidem s poruchou příjmu potravy. Přijďte se proto i vy podívat, kdo se stane Hosteskou roku, a zároveň přispět na dobrou věc.

Více info najdeš na Facbooku.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější