Kavárna s tradicí, která jde s dobou
poweredbyexperts

Kavárna s tradicí, která jde s dobou

Kaváren, které se pyšní kvalitou svých surovin a vynikajícím servisem, je mnoho. Těch, které své slogany dodržují, je již méně. Cacao Café je však jednou z nich.

Vydáte-li se z Náměstí Republiky ulicí V Celnici, nemůžete tento podnik minout. Otevřeno má sedm dní v týdnu, takže pravděpodobnost, že tuto dobu trefíte, je velká. Doporučujeme však návštěvu naplánovat a své místo si předem zarezervovat. Poslouží vám k tomu internetový formulář na webových stránkách kavárny, kde si budete moci přímo zvolit i svůj stůl.

A co činí kavárnu tak oblíbeným a vyhledávaným místem k návštěvě? Asi největším lákadlem je domácí zmrzlina. Byla zařazena mezi tři nejlepší zmrzliny v Praze. Základ se vyrábí z kvalitních ingrediencí od českých dodavatelů a doplňkové přísady se odebírají od ověřených výrobců ze zahraničí. Například vanilka pochází z Madagaskaru, kakao z jižní Ameriky, mandle ze Sicílie… Nemusíte si objednat jen tradiční kopeček zmrzliny, na výběr máte z mnoha dalších výrobků – ať už z několika zmrzlinových dezertů nebo například zmrzlinových nápojů.

Foto: Studenta

Zmrzlinou to však ani zdaleka nekončí. Každý den se vyrábějí také čerstvé dorty. Ať už si objednáte dort Rafaelo, borůvkový dort nebo například čokoládovo-pomerančový dort, výborná chuť je zaručená. Cacao Prague vám také přichystá celý dort, který si můžete přizpůsobit podle sebe. Kompletní nabídku si můžete prohlédnout na internetových stránkách. Novinkou jsou tzv. raw dorty, jejichž výroba neprobíhá za vyšších teplot než 40 stupňů Celsia, a suroviny si tak zachovávají všechny cenné živiny. Aktuální trendy o zdravé výživě, kterou kavárna nabízí, můžete sledovat na blogu kavárny Cacao (blog.cacaoprague.cz).

Pokud vás přepadne větší hlad, vyzkoušejte některou z čerstvých baget nebo některý ze salátů. Můžete si zde také dopřát vynikající start do nového dne v podobě chutné snídaně. V pracovních dnech je v nabídce také zvýhodněné polední menu.

A co se nápojů týče, na výběr je z mnoha druhů káv (například filtrovaná káva s neomezenou konzumací), čajů a horkých čokoládových nápojů. Pokud upřednostňujete něco osvěžujícího, mohla by vás oslovit široká nabídka čerstvých šťáv a míchaných nápojů.

Kromě pražské pobočky najdete kavárnu Cacao také ve slovinské Ljublaně a Portoroži. Kavárny poskytují příjemné prostředí pro osobní i pracovní schůzky. Bezplatné připojení k internetu je samozřejmostí.

Foto: Studenta

Ale co bychom psali dál.. Však navštivte Cacao Prague a přesvědčte se sami.

Text: Anna Jílková

Foto: official

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější