Kdyby léto mělo hymnu, zněla by takhle!

Kdyby léto mělo hymnu, zněla by takhle!

Dobrý pocit můžete mít v létě nejen z prázdnin a z krásného počasí, ale i z hudby. Třeba ze sólové novinky zpěváka a skladatele Jana Nedvěda s příznačným názvem Good Vibes. Kdyby totiž letošní léto mělo nějakou hymnu, troufáme si říct, že by zněla nějak takhle.

Nedvědův netradiční krok  mimo produkci hudební skupiny Bek Ofis, kterou v roce 2002 založil, má  podobu nejen skladby, ale i videoklipu s nezaměnitelně pozitivní letní atmosférou. Ačkoliv se novinka  stylem blíží některým z předchozích hudebních počinů jeho skupiny, přináší posluchačům i něco navíc.

Foto: Studenta

Skladba v sobě spojuje esenci pohody, přátelství, optimismu a vibrantní letní atmosféry a zároveň nepostrádá ani kvalitní hudební zpracování.Již během prvních týdnů své existence se novinka navíc dočkala nevídaného zájmu díky spojení s televizní reklamou cestovní agentury Invia. Ta si skladbu GoodVibes vybrala právě díky její jedinečné letní atmosféře.

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Videoklip ke skladbě Good Vibes vznikl ve spolupráci s přednímčeským fotografem Janem Svobodou.  Ten videoposkládal z technicky propracovaných záběrů a nezaměnitelné hry s denním světlem.Po boku Jana Nedvěda si ve videoklipu zahrál Lukáš Lasák a modelky KateřinaKrobová a Klára Voráčková.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější