Konference Engage Prague přivítá marketingové špičky z celého světa i hvězdy českého internetu

Konference Engage Prague přivítá marketingové špičky z celého světa i hvězdy českého internetu

Konference Engage, kterou pořádají čeští Socialbakers, se po roce opět vrací do Prahy. V průběhu tří květnových dní se na ní představí přední světoví specialisté zabývající se marketingovými aktivitami na sociálních sítích. Vedle nich vystoupí i hvězdy českého internetu- blogerka a vlogerka Teri Blitzen a rapper Johny Machette. 

Tereza Hodanová alias Teri Blitzen odstartovala svou blogovací kariéru v roce 2013, o rok později již vyhrála soutěž Blogerka roku a od té doby se řadí k nejvlivnějším vlogerkám v České republice s více než 360 000 followery na YouTube, 321 000 followery na Instagramu a téměr 260 000 fanoušky na Facebooku. V červnu roku 2015 vystoupila jako host na prvním ročníku festivalu Youtubering, kde získala ocenění „Hvězda internetu“. Na sklonku roku 2015 pak spojila své síly s druhým zástupcem mladé generace, který vystoupí na Engage Prague, Johnym Machette. Společně vydali píseň „Vánoční“, která překročila 2 miliony zhlédnutí v méně než dvou týdnech a stala se tak nejhranějším videem na českém YouTube.

Jonáš Čumrik, známý spíše jako Johny Machette, se poprvé zapsal do podvědomí české veřejnosti v anketě Český slavík – v roce 2013 zvítězil v kategorii Hvězda internetu. Absolutním hudebním hitem se stal jeho singl „Se zbláznim“, který má více než 10 milionů zhlédnutí na YouTube. Mezi jeho další úspěchy se bezpochyby řadí vítězství v mezinárodní soutěži Melty Future Awards 2015, ocenění pro mladé talenty do 30 let. Dále na sebe upozornil skladbou Spasitelé, kterou nazpíval s Ondřejem Brzobohatým, a která ovládla první příčky českých hitparád.

Na druhém ročníku konference Engage vystoupí Teri Blitzen a Johny Machette vedle takových světových specialistů na sociální sítě jako je například  YouTube hvězda Alfie Deyes, Veronica McGregor z NASA, Julien Jalouzet z fotbalového klubu Paris Saint-Germain či Olivier Robert-Murphy z Universal Music (více v galerii).

Kromě hlavní konference, která bude probíhat od 11. do 13. května v prostorách Fóra Karlín, čekají účastníky dva dny plné workshopů. Účast v tuto chvíli přislíbilo více než 30 řečníků a zaregistrováno je již několik stovek hostů z celého světa.

Socialbakers mimo jiné opět navážou na úspěšnou spolupráci jak s JAD Productions, se kterými společně vyhráli evropskou cenu EuBEA za nejlepší konferenci roku 2015, tak s Ambiente, kteří se postarají o catering.

Vstupenky na konferenci se dají stále koupit na webových stránkách www.engage2016.com.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější