Zahrajte si squash, tenis, badminton, beach volejbal a další sporty s VŠ Ligou!

Zahrajte si squash, tenis, badminton, beach volejbal a další sporty s VŠ Ligou!

Ke studiu na vysoké škole patří kromě povinností i spousta volného času. Jak s ním naložit? Pokud se nechcete každé ráno probouzet s opicí po boku, ani nejste fanoušky denního vysedávání v kavárnách, nabízí se pro vás velmi příjemná alternativa: sport.

Na vysokých školách působí více lokálních studentských organizací, které pořádají jednorázové sportovní akce, ale jen jedna celorepubliková s širokým výběrem sportů. OLIVER VŠ LIGA, vysokoškolská amatérská liga, organizuje dlouhodobé soutěže, turnaje i tréninkové kempy ve squashi, badmintonu, tenisu, beach volejbalu, ping-pongu, bowlingu a stolním fotbálku ve všech vysokoškolských městech v České republice.

Foto: Studenta

Soutěže jsou určeny úplným začátečníkům i pokročilým hráčům. Díky systému lig si každý brzy najde soupeře na podobné herní úrovni. Každý měsíc navíc dochází k obměně hráčů ve skupinách, takže můžete neustále poznávat nové tváře z různých škol.

VŠ Liga vznikla v září roku 2007 na VŠE v Praze. Obrovský úspěch, kdy se do úvodní squashové sezóny zapojilo téměř 200 hráčů, organizátory přinutil k rozšíření na další pražské vysoké školy a v roce 2008 i do Brna a Plzně. Další rozšíření přichází právě nyní – v říjnu 2010 se budou moci zapojit i studenti z Českých Budějovic, Hradce Králové, Liberce, Olomouce, Ostravy, Pardubic, Ústí nad Labem a Zlína.

Foto: Studenta

Hlavní motto OLIVER VŠ LIGY – Sportuj, bav se, ušetři! – dává všem jasně najevo, o co jde. V lize i na turnajích najdete spoustu kamarádů, se kterými se půjdete proběhnout po kurtech a potom třeba na pivo. Navíc hrajete za nejvýhodnější ceny. Liga nabízí ve většině partnerských sportovišť vyšší slevy, než mají běžní studenti. Jako bonus můžete brát výhodnější ceny u trenérů a nákup sportovního vybavení za výhodnější ceny u partnerů.

Zapojit se můžete i vy. Stačí se zaregistrovat na stránkách a přihlásit se do ligy, kterou si vyberete. Podzimní ligová sezóna začne 11. října 2010.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější