Jak se dopravit na fesťák nebo k moři? S Jízdomatem. A skoro zadarmo!

Jak se dopravit na fesťák nebo k moři? S Jízdomatem. A skoro zadarmo!

Cestujete často? Nebaví vás platit drahé jizdné za vlak, autobus nebo samotný benzín? Chystáte se v létě na festival nebo k moři a nevíte jak? Zkuste Jízdomat.cz - spolujízdu autem! S Jízdomatem šetříte nejen peníze, ale i čas a životní prostředí. Navíc se seznámíte s novými lidmi a cestujete s řidičem, kterého si sami vyberete.

Jízdomat funguje na českém trhu od konce roku 2010 a za tu dobu si získal tisíce fanoušků i aktivních uživatelů. Hlavní myšlenkou Jízdomatu je zprostředkovávat společné jízdy autem, tzv. spolujízdy. V pravidelně aktualizované datábázi můžete využít stovek jízd po celém Česku, Slovensku i Evropě, nebo zadat svou vlastní jízdu. A jak to vlastně funguje? Nejprve navštivte stránky www.jizdomat.cz!

Jednoduché a rychlé používání

Na rozdíl od ostatních internetových služeb není nutná okamžitá registrace k tomu, abyste mohli Jízdomat využívat naplno. Bez registrace si hned můžete vyhledat vámi preferovanou jízdu a dokonce i vložit svou vlastní. Vyhledávání jízd je jednoduché a rychlé - jednoduše zadáte odkud kam a systém už si se vším poradí. Navíc se veškeré jízdy automaticky zobrazují i na mapách, včetně délky trasy v kilometrech. Kolik za cestu zaplatíte, záleží na řidiči, který je zadavatelem. Sumy ale nejsou nějak horentní a někteří nabízí spolujízdu i zadarmo! No řekněte, dostanete se jinde za 70 Kč na Slovenský festival Pohoda v Trenčíně? Nebo za 800 Kč do Chorvatska?

Foto: Studenta

Proč je dobré se registrovat?

S registrací získáte detailní informace o každé jízdě, včetně značky auta, kterým poskytovatel jízdy cestuje, veškeré kontakty na něj, popř. i reference od ostatních uživatelů. Pokud máte Facebook, stačí jen jedno kliknutí a jste automaticky zaregistrovaní. Na Facebookové stránce Jízdomatu dostanete přehled těch nejzajímavějších jízd a veškeré aktuální informace o spolujízdě.

S Jízdomatem šetříte ve všech směrech

Jízdomat se vyplatí používat nejen v době letních prázdnin, kdy má většina studentů hluboko do kapsy, ale i během roku – z kolejí domů, z domova za přátely,... Šetří totiž váš čas, peníze a dokonce i životní prostředí! Celkem již Jízdomat ušetřil uživatelům 233 984 Kč a až 60 762 kg CO2!

Foto: Studenta

V době letních prázdnin navíc Jízdomat připravil přehled většiny letních festivalů v České republice. Ve speciální databázi se rychle zorientujete a okamžitě najdete jízdu tam, kam potřebujete. Tak hurá spolujezdit! :-)

Více informací na www.jizdomat.cz

Markéta Ježková

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější