Máte problémy v sexu? Vyzkoušejte Sex coaching!

Máte problémy v sexu? Vyzkoušejte Sex coaching!

Jsou v sexu témata, o kterých by se lidé měli bavit, přestože jsou zapovězeny jako tabu. I sebelepší milovník se totiž může leccos přiučit. Pomoci s problémy v oblasti sexu vám může nejen sexuolog, ale i sexuální trenér. A navíc přispěje k vašemu osobnostnímu rozvoji.

Nejdříve k sexuálnímu koučovi

Náplní jeho práce je rozvinout a podpořit něco, co u vás funguje, ale můžete to ještě vylepšit a přispět tak k ještě intenzivnějšímu prožitku. Pomůže vám zjistit, co vás v sexu baví, co vás brzdí a rozvinout vaše konkrétní potřeby. Nejeden vztah na základě jeho práce zkrachoval. Ale společně s jeho pomocí můžete překonat bariéry, které vás v sexuální oblasti brzdí.

Sex koučing není záležitostí jen mužů

Zpočátku se do poraden sex koučů vydávali především muži, ale s nárůstem emancipace a rovných příležitostí a se zjištěním, že i ženy mají svou individuální sexualitu a jejich orgasmus není jen nějaká moderní vymoženost, začaly do ordinací chodit i ony. Výjimkou samozřejmě nejsou ani páry, které chtějí zapracovat na svém sexuálním životě.

Především se ženami to mají sex koučové náročnější – ženy se totiž stále negativně vnímají, pokud jde o jejich tělo a pohlavní orgány. Potřebují se naučit mít se rády a umět se ocenit. Zákulisní tip: Nestydět se. Máte migrénu? Zbavte se jí a nabijte tělo energií z orgasmu.

Dva a půl tisíce korun?

Řekněme, že to je horní hranice. Zkuste pohledat na internetu. Náš tip: www.sex-koucink.cz. Do začátku se jedná o investici. První schůzka je dražší, sazba se s následujícími sezeními snižuje. Nejde sice o levnou záležitost, ale sex je téměř nutnou součástí života! A jistě se shodneme na tom, že by měla šlapat jako na drátkách. Jestli vás sužuje sexuální frustrace, měli byste tuhle možnost zvážit!

Nestojíte-li o individuální konzultaci a je pro vás náročné o této oblasti otevřeně mluvit, vyzkoušejte některý z tematických seminářů. Názvy jako: Umění potěšit muže, Jak rozeznít ženu, Bod G, Sebemilování nezní vůbec špatně!

Nejsem na to, ehm, mladý?

Věkové rozpětí návštěvníků u sex kouče se pohybuje od dvaceti do padesáti let. Nehraje totiž roli, jestli jste Casanova nebo panic. V sexu se můžeme přiučit všichni. A právě začátečníci nebo ti, co tápou, můžou využít podobné diskrétní sezení k tomu, aby věděli, jak uspokojit sebe a svého partnera.

Články o sex coachingu: Novinky.cz, Cosmopolitan

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější