Na ČVUT to bude 19. dubna žít, přijď se podívat na UnIT 2016!

Na ČVUT to bude 19. dubna žít, přijď se podívat na UnIT 2016!

Nestihl ses přihlásit na UnIT jako soutěžící? Nestuduješ IT? Nevadí! Přijď se podívat 19. dubna do Nové budovy ČVUT, čeká tam na tebe bohatý doprovodný program. Získat můžeš nejen spoustu skvělých zážitků, ale ve spolupráci s firemními partnery soutěže pro tebe máme připraveny i zajímavé ceny!

Soutěž UnIT je týmová programovací soutěž pro studenty IT všech vysokých škol nezávisle na ročníku studia. Její 2. ročník proběhne již toto úterý 19. dubna v Nové Budově ČVUT a bude se určitě na co dívat! Oproti loňskému ročníku se soutěž rozrostla o 2 kategorie, 48 soutěžících a 4 firemní partnery.

Ve 3 kategoriích budou studenti řešit reálné úkoly, které je mohou potkat v praxi. Právě to je hlavní přidaná hodnota soutěže. Úkolem nebude řešení složitých algoritmů a matematických úloh, studenti budou mít za úkol vystavět webovou aplikaci, vytvořit backend aplikaci nebo práci s daty. Zadání jednotlivých kategorií poskytují hlavní firemní partneři, pro kategorii Web společnost CN Group, pro kategorii Backend společnost Unicorn. Kategorie Data vznikla ve spolupráci s Fakultou informačních technologií ČVUT.

Turnaj v Buláncích
Turnaj v Buláncích Foto: Studenta

Výherci jednotlivých kategorií získají lákavé ceny, jako jsou iPady, sudy piva nebo Raspberry Pi. Kromě toho si ale odnesou i cenný feedback na svou práci a ještě cennější kontakty na jednotlivé firemní partnery.

Nastartovat svou pracovní kariéru na UnITu mohou ale i nesoutěžící. V průběhu soutěže budou probíhat na stáncích jednotlivých partnerů workshopy o zajímavé ceny, ideální příležitost zaujmout a získat práci snů! Neváhej a přines si s sebou na UnIT svoje CV. Nejlepší z vás na workshopech vyhrají Raspberry Pi 3, Fitbug, ashky nebo encyklopedii psů a další skvělé ceny! A o co půjde? Třeba o to, jak hacknout WiFi lampičku nebo najít chybu v kódu.

Samá práce a žádná zábava? To se pleteš, zábavy bude na UnITu dost pro všechny. Nezáleží, jaký obor studuješ, přijď si zahrát turnaj v Trackmanii Nations Forever. A co takhle Bulánci? Vezmi kamarády a rozjeď to, až bude lítat peří! Dravé polštáře bez slitování tě nelákají? Zahrát si Laser game v prostorách fakulty určitě lákavé je! Není potřeba se nikde registrovat, veškerý doprovodný program je zdarma. Tak neváhej a přijď si s námi v úterý zasoutěžit a užít spoustu zábavy!

Více informací najdeš na http://unit.bestprague.cz/.

Účastníci UnITu 2015
Účastníci UnITu 2015 Foto: Studenta

A kdo má tohle všechno na svědomí? Jsme mezinárodní nezisková studentská organizace BEST neboli Board of European Students of Technology založená roku 1989. Působíme na 96 univerzitách v 33 zemích z celé Evropy, od roku 2009 také na ČVUT v Praze.

Hlavním cílem naší organizace je příprava studentů na práci v mezinárodním prostředí, porozumění jiným kulturám a rozšiřování jejich odborných, komunikačních a prezentačních dovedností. Díky naší organizaci tak mohou studenti ČVUT například vycestovat za extrémně výhodných podmínek na 1-2 týdenní technicky zaměřené kurzy na některou z evropských univerzit, zúčastnit se programovací soutěže UnIT nebo mezinárodní inženýrské soutěže EBEC, či absolvovat workshopy a přednášky na rozmanitá témata.

Pokud tě baví cestovat, podílet se na organizování různých akcí a rozvíjet svůj potenciál, podívej se na stránky BEST Prague.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější