Najdi svou budoucnost v energetice

Najdi svou budoucnost v energetice

Končíš studium ekonomiky nebo techniky a zvažuješ, jaké máš možnosti uplatnění? Vyber si správně! Díky E.ON Graduate Programu (EGP) máš dva roky na to najít pro sebe tu pravou práci.

V průběhu 24 měsíců absolvuješ stáže v různých odděleních společnosti E.ON a poznáš do detailu různé činnosti ekonomických a finančních útvarů. Během celého programu ti bude nabídnuta atraktivní mzda a pestrá škála firemních benefitů, včetně 13. platu a týdne dovolené navíc.

V roce 2017 obudou otevřeny dva programy:

  • EGP Sales & Marketing pro absolventy ekonomických a technických VŠ s místem výkonu práce v Českých Budějovicích nebo Brně
  • EGP Finance pro absolventy ekonomických VŠ s místem výkonu práce v Českých Budějovicích

EGP Sales & Marketing

Ivana Chlumáková z E.ON absolvovala EGP Sales & Marketing a nyní již rok pracuje v oddělení HR marketingu. „Každý den se těším na tým, se kterým pracuji. Kromě přátelského prostředí mě motivuje možnost kreativně tvořit, dále se vzdělávat a pomáhat lidem. Čtyři stáže, které jsem během dvou let v rámci E.ON Gradaute Programu Sales & Marketing absolvovala, mi umožnily skvěle se ve firmě zorientovat. Díky EGP jsem našla oblast, která mě opravdu baví a kde vidím svou budoucnost,“ hodnotí svou účast v programu Ivana.

V rámci programu si vyzkoušíš práci v několika odděleních a zjistíš, že sales není jen o přímém prodeji. Ukážou ti, jak pracovat se zákazníky a jak navrhovat nová zákaznická řešení. Zapojíš se do přípravy marketingových aktivit. Poznáš životní cyklus produktů E.ON a jejich uvádění na trh. Seznámí tě i s problematikou digitalizace a inovací.

EGP Sales & Marketing hledá absolventy navazujícího studia ekonomické nebo technické vysoké školy (max. 2 roky po ukončení studia) s dobrou znalostí anglického jazyka, zákaznickou orientací a samostatným a inovativním myšlením.

Foto: Studenta

EGP Finance

Pro analyticky myslící ekonomy má E.ON nejlepší kariérní nabídku na jihu Čech – přihlaste se do EGP Finance a staňte se kolegy Daniela Frühaufa. „V útvaru Finance a účetnictví se zabývám možnými ztrátami příjmů ve společnosti. Musím porozumět chodu jednotlivých oddělení, abych jim pomohl optimalizovat náklady a výnosy. K mým úkolům také patří tvorba analýz a následná interpretace údajů. To, co jsem se naučil na VŠE, se mi značně hodí. Třeba manažerské účetnictví, statistika nebo finance podniku jsou  předměty, v nichž nabité znalosti používám i v práci,“ přibližuje Daniel svou práci. Chceš uplatnit své znalosti podobně jako Daniel? Přihlas se do EGP Finance.

V průběhu dvou let si vyzkoušíš práci v několika odděleních a zjistíš, že finance nejsou jen o reportingu, controllingu, účetnictví a daních. Poznáš, co vše se v oblasti financí řeší, jak funguje systém vymáhání pohledávek a jakými způsoby se optimalizují náklady.

EGP Finance hledá absolventy navazujícího studia ekonomické vysoké školy (max. 2 roky po ukončení studia) s analytickým a systematickým myšlením, zákaznickou orientací a dobrou znalostí anglického jazyka.

E.ON Graduate Program bude připraven na míru podle tvých silných stránek!

Přihlásit se je možné do 16.4.2017 prostřednictvím online formuláře, který najdeš v inzerátu na kariérních stránkách společnosti E.ON.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější