Nastartuj svou kariéru už při studiu - vyber si VŠMVV

Nastartuj svou kariéru už při studiu - vyber si VŠMVV

Chtěli byste si vybrat obor, kde se budete učit jen to, co k práci skutečně budete potřebovat? Na škole, která vám dá možnost cestovat, zažívat inspirativní setkání a bude vás podporovat v kariérním růstu? Vyberte si prestižní soukromou Vysokou školu mezinárodních a veřejných vztahů Praha. Zde totiž nastartujete svoji kariéru již při studiu.

FORMUJEME SILNÉ OSOBNOSTI

Zvol si ojedinělou školu ve střední Evropě zaměřenou na vysokoškolskou přípravu členů diplomatických misí, zaměstnanců konzulátů, ministerstev a městských úřadů, pracovníků médií, komunikačních oddělení a všech, kteří pracují ve veřejném sektoru a nesou velkou zodpovědnost.

Studijní program, jeho obory a specializace jsou spojeny s výkonem, správou, ovlivňováním a utvářením mezinárodních a veřejných vztahů, s chodem státní správy, regionální samosprávy, s institucemi sociálního systému, občanské společnosti, s komunikací s veřejností a utvářením veřejného mínění.

Vyber si z pěti oborů a šesti specializací

Vyber si z pěti oborů a šesti specializací. Škola má akreditován bakalářský a navazující magisterský studijní program „Mezinárodní a veřejné vztahy“. V bakalářském stupni studia u nás můžete studovat následující obory:

  • Mezinárodní vztahy a diplomacie
  • Veřejná správa a Public Relations (zde má student možnost volby mezi specializacemi „Veřejná správa“ nebo „PR“)

V magisterském stupni studia jsou k dispozici tyto obory:

  • Evropská studia a veřejná správa
  • Mezinárodní a diplomatická studia
  • Politologie a politický marketing
Foto: Studenta

Studuj atraktivní obory s naší podporou

Rozvíjej se v příjemné rodinné atmosféře, kterou tvoří přednášející profesionálové z oboru a ochotné studijní oddělení. Díky optimálnímu počtu studentů přistupujeme ke každému individuálně a poskytujeme mu plnou podporu při studiu.

Staň se absolventem s uznávanou praxí

Klíčový je pro nás rozvoj praktických dovedností a uplatnění absolventů, proto maximálně podporujeme praxi, pracovní stáže a zahraniční pobyty. Studentům s ohledem na jejich aktivity naplno vychází vstříc studijní oddělení a špičkový tým přednášejících se vždy snaží teoretickou výuku propojit s aktuální problematikou v praxi daného oboru.

Cestuj a získávej nové zkušenosti

Vyberte si ze široké nabídky zahraničních studijních pobytů v rámci Erasmu, pracovních stáží nebo cest na zahraniční konference a poznávejte svět!

Nechte se inspirovat – navštivte nás a poznejte naše úspěšné studenty a absolventy!

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější