Nejlepší studentské party března: přípravy na Majáles a další stylovky

Nejlepší studentské party března: přípravy na Majáles a další stylovky

I když venku to už pěknou dobu na zimu nevypadá a není nic lákavějšího než trávit čas na čerstvém vzduchu, několik skvostných indoor párty byste neměli vynechat ani v březnu. Vysokoškoláci se už pomalu začínají třepat na Majáles a čeká nás i několik medických půlení. Na své si zkrátka přijdou všichni!

Královská párty UK

Kdy: 4.3., 20:00

Kde: Zephyr Pub, Praha

Jedna z nejoblíbenějších akcí v metropoli, Pražský Majáles, se už pomalu ale jistě blíží. Kdo na něm tentokrát bude za Karlovku bojovat o korunu, rozhodne už březnová kalba! Kromě klání tam letos můžete okouknout kralující Miss UK, poslechnout si několik studentských kapel anebo až do rána kalit za funky beatů DJ Nimanda!

Facebook event

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...
Foto: Studenta

ESF půlení

Kdy: 4.3., 21:00

Kde: 7. nebe, Brno

Brňáci zbystřete – legendární půlení Ekonomicko-správní fakulty je opět tady! Těší se vás čtyři stage, dva DJs a ty nejoblíbenější drinky za pouhou dvacku. Jestli už teď víte, že tuhle kalbu nesmíte vynechat, potvrďte svou účast přímo na Facebooku – za odměnu budete mít vstup zadara!

Facebook event

Foto: Studenta

Legendary SUIT UP Party

Kdy: 5.3., 21:00

Kde: Mecca, Praha

Jedna z nejrozjetějších párty semestru přichází už na scénu už podeváté! Původně oslava HIMYM, teď už zavedený fenomén, na který pokaždé zavítá minimálně tisícovka studentů. Tentokrát se v luxusním outfitu můžete blýsknout v ještě luxusnějším prostředí – oblíbeném klubu Mecca.

Facebook event

Foto: Studenta

VŠO Welcome New Semester

Kdy: 5.3., 20:00

Kde: Music Bar Nebe, Praha

Všichni vysokoškoláci z Pražské obchodky to na začátku semestru opět rozjedou v pražském Nebi. Tentokrát si připravili vskutku originální dress code – jinak než v hipísáckém na jejich party nechoďte! Barevná trička, batikované sukně, korálky a lenonky jsou předem vítány. A ten nejlépe oháknutý pár vyhraje jako tradičně pobyt na školním lyžáku zdarma…

Facebook event

Foto: Studenta

Královská párty VŠCHT na Majáles 2014

Kdy: 6.3., 21:00

Kde: El Mágico, Praha

Svého krále na Majáles si v březnu budou volit taky na VŠCHT – a nejen to! V oblíbeném klubu na Jižáku se totiž bude soutěžit taky o titul nové miss, a celým večerem vás provedou předešlí králové RUMarkus VI. a Karlos DrinkWater I. z Hrobu! Za gramce se tentokrát postaví DJ Lucky D a nezapomeňte, že tentokrát je barvou večera fialová…

Facebook event

Foto: Studenta

Student Party Peace Edition

Kdy: 15.3., 21:30

Kde: Music Space, Slaný

Nahoďte knírky, čelenky, velké brýle, barevné hadry, paruky, malovaní barvami na obličej nebo cokoliv dalšího a přijďte zapařit na jednu z nejlepších párty března na Kladensku a Slánsku! Těšit se kromě welcome drinků a alkoshotů zdarma můžete i na několik speciálních soutěží.

Facebook event

Foto: Studenta

Půlení Pharmacists

Kdy: 19.3., 19:00

Kde: KD Střelnice, Hradec Králové

Tahle párty se pyšní vtipným podtitulem – „prodám ledvinu, koupím Pepino“. Je tedy jasné, že o zábavu tady budou mít postaráno hlavně hradečtí medici. Akční atmosféra na téhle párty rozhodně chybět nebude – čeká na vás třeba promítání ročníkových videí, bohatá tombola anebo soutěže o spousty dárečků přímo od Pepina!

Facebook event

Foto: Studenta

Electro Swing Party

Kdy: 19.3., 21:00

Kde: U-Klub, Olomouc

Fenomén electro-swingu kosí v posledních měsících v Česku jeden podnik za druhým. Ke konci března se v rytmu stylové hudby můžete rozhýbat i v Olomouckém U-Klubu! Nezbývá než vyfiknout se v dobovém stylu, naleštit botky a vyrazit. Hrát vám k tanci budou ti nejlepší z nejlepších – provařená pražská dvojka Malalata, která nedávno zvládla vyprodat i pražské Roxy.

Facebook event

Foto: Studenta

Bunga Bunga Party

Kdy: 25.3., 20:00

Kde: Radost FX

Jestli vám název téhle párty ze série Nation2Nation něco připomíná, nemýlíte se. Párty ve stylu bunga bunga jsou totiž proslulé hlavně díky Silviu Berlusconimu a jeho skandálům s mladičkými děvčaty. Název je ale prastarý – a dřív označoval druh afrických erotických rituálů. Co se bude dít v Radosti FX, nechceme radši ani domýšlet…

Facebook event

Galavečer FSV

Kdy: 28.3., 20:00

Kde: Občanská plovárna, Praha

Už podruhé se studenti pražské FSV UK rozhodli hodit do gala – a svůj studentský život pozdvihnout na vyšší úroveň. V Občanské plovárně se tentokrát celý večírek ponese v duchu Burlesque, takže vás čekají originální představení i stylový hudební doprovod v čele s DJ Meckie Messerem. Krajky, škrabošky, rukavičky a vějíře jsou vřele vítány!

Facebook event

Foto: Studenta

Text: Mariana Kopecká

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější