Největší a nejprestižnější ples mezi studenty a univerzitami v Praze se blíží!
poweredbyexperts

Největší a nejprestižnější ples mezi studenty a univerzitami v Praze se blíží!

Že je po plesové sezóně? Kdepak, čeká vás ještě ten nejlepší! Mezinárodní Svaz Mládeže (MSM) spolu se špičkovými univerzitami Švýcarska, Kanady, Velké Británie, USA a nejlepšími univerzitami České republiky vás zve na největší a nejprestižnější Mezinárodní Studentský Ples v Žofíně. Tato každoroční akce se pořádá již od roku 2007. 

Cílem plesu je posílení přátelství, rozvoj kulturních, vzdělávacích, humanitních a sportovních kontaktů mezi mladými lidmi z celého světa, rozšiřování a sdílení kulturních hodnot.

Akce se koná ve velkolepém renesančním paláci Žofín, který je umístěn na známém Slovanském ostrově v centru Prahy. Místo konání nebylo vybráno nahodile - palác se nachází v jednom z nejromantičtějších parků Prahy, odkud se krásně otevírá panorama hlavního města. Program proběhne ve dvou halách, dekorovaných středověkým litím a zlatem.

Foto: Studenta

Mezinárodní studentský ples - je důležitá událost, která vám zanechá neopakující se zážitky, a dá vám možnost si užít večer v pravé romantické atmosféře z dob renesance. Program je harmonicky sladěn a nese v sobě tradice evropského plesu a moderní kultury.

Hosty plesu jsou známé politické osobnosti a diplomaté z různých zemí, média, zástupci a vedení českých a zahraničních vzdělávacích institucí, představitelé a ředitelé velkých podniků a firem v České republice a jiných zemí.

Nezmeškejte tuto událost - už 12. března 2016, 19:30, Slovanský ostrov 226, Praha 1.

Lístky v prodeji na megaakce.com/cz/tickets.html

SOUTĚŽ!

Chcete jít na ples? Rozdáváme vám 5x 2 lístky! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a vylosovaní výherci budou moci jít na ples zdarma!

Otázka:

V jaké pražské budově se koná Mezinárodní Studentský Ples?

Odpovídejte do čtvrtka do 15:00 do komentářů pod článek, podmínkou výhry je vyzvednutí lístků během pátku v naší kanceláři v Praze 2.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější