Nemáš, kde hrát s kapelou? Converse zkušebna ti nabízí hodiny zdarma!

Nemáš, kde hrát s kapelou? Converse zkušebna ti nabízí hodiny zdarma!

Máte kapelu, ale nemáte kde zkoušet? Tento problém si můžete ze svého seznamu vyškrtnout, vyřeší ho za vás Converse. Zaregistrujte se jednoduše na www.conversecz.com/novinky.html, rezervujte si volné hodiny a zkušebna je vaše. Od 1. března zde můžete během tzv. Converse Happy Hours zkoušet navíc ZCELA ZDARMA, i s vypůjčenými nástroji. Odpadly všechny překážky, tak směle do toho.

Ze spolupráce společnosti Converse a serveru Bandzone.cz vzešel unikátní projekt pro hudebníky všech žánrů a stylů. Už nemusíte hledat ty správné prostory. Na Praze 4 se začátkem března otevírá nová zkušebna i s nástroji pro všechny hudební nadšence. V rámci tzv. Converse Happy Hours navíc můžete zkoušet každý den od 12:00 do 16:00 zcela zdarma.

Foto: Studenta

Zkušebna bude v provozu minimálně do konce roku a zahrát si může přijít úplně každý. Marketingová manažerka Converse Lucie Holíková k tomu říká: "Přemýšleli jsme o aktivitě, která by nebyla jen propagací značky, ale měla by skutečně nějaký smysl. A napadlo nás, že ne každá kapela si může dovolit vlastní zkušebnu, hlavně v začátcích, a že by bylo fajn, kdybychom jim takovou možnost mohli dát. A tak vznikly Converse Happy Hours."

Otevřeno bude každý den od 10:00 do 22:00 a mimo Converse Happy Hours se cena za hodinu bude pohybovat mezi 200Kč a 300Kč. Cena zahrnuje i zapůjčení hudebních nástrojů od společnosti Music City, což není ve sdílených zkušebnách zrovna běžné. Majitel Bandzone.cz Michal Novák dodává: "Zkušebna je připravena i pro naprosté začátečníky, kteří třeba vlastní nástroje ani nemají. Šlo nám hlavně o to, zpřístupnit ji mladým nadšencům, dát jim možnost vyzkoušet si nástroje, zahrát si spolu a vybudovat si k hraní vztah."

Ať už se cítíte jako příští Kurt Cobain, nebo jsou vaše hudební ambice teprve v začátcích, nebojte se přijít hudebně vyřádit.

KDE: Bělehradská 7/13, Nusle, Praha 4 (areál vinařských závodů)

Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější