Nepřežívám, ale žiju. Jsem Sneaker. #sneakerswould
poweredbyexperts

Nepřežívám, ale žiju. Jsem Sneaker. #sneakerswould

Začali mi tak říkat kamarádi. Sneaker. Nejen proto, že bych si na sebe v životě nevzala šaty a boty na podpatku. Vlastně jsem se o to jednou pokusila, na maturitním plese. Ale nakonec jsem tam stejně pobíhala v těch kýčovitých šatech a converskách. 

Asi nejsem úplně podobná svým vrstevnicím. Neřeším, v kolik půjdu spát, abych neměla ráno kruhy pod očima, nebo že na sobě musím mít každý den nový outfit. Prostě když mám oblíbené tričko, nosím ho i tři dny v kuse. Fuj? Nemám čas myslet na umělé nehty a vyžehlené vlasy. Když mi kamarádi v pondělí o půlnoci zavolají, že se jde pařit, jdu. Když mi napíšou, že zítra se jede do Berlína na festival, jedu.

Víte, co říkal rebelský spisovatel Hunter Thompson? „Život by neměl být cestou do hrobu s cílem dorazit tam v atraktivním a dobře zachovalém těle, ale raději v oblaku kouře uhnout z hlavní, tělo opotřebovat, totálně vyčerpat a křičet: WOW! To byla jízda!“.  To je moje motto.

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...

Zážitky, zážitky, zážitky! Miluju ten pocit, když jsem obklopena přáteli, v reprácích vibrují basy a já nevím, kdy se dneska dostanu domů, a jestli vůbec. Ne, neunavuje mě to. Mám tolik energie, že bych ji mohla prodávat v sáčcích s ozdobnou mašličkou. Byla bych boháč.

Pardon, zvoní mi telefon… Jdeme si rozbít kolena do skateparku. Možná i mimo skatepark, dneska to vidím na honičku s policajty…

Foto: Studenta

Ukaž také svoje příběhy, originální kreace a momentky. Přidej ke svým spontánním fotografiím, videím či sloganům hashtag #sneakerswould a vyhraj balíček Converse s teniskami a vstupenkou na listopadový koncert v Converse zkušebně v rámci projektu Keep Prague Loud.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější