Nestlé má pro tebe balíček bezplatného kariérního poradenství. Startuje už brzy, stačí se jen přihlásit!

Nestlé má pro tebe balíček bezplatného kariérního poradenství. Startuje už brzy, stačí se jen přihlásit!

Jsi čerstvým absolventem či ještě studentem předposledního nebo posledního ročníku a nevíš ještě, kde bys chtěl pracovat, jak si upravit životopis, popřípadě co udělat proto, abys uspěl u pohovoru, na kterém ti záleží? Super! Právě pro tebe má Nestlé kariérní poradenství komplexní BEZPLATNÝ školící program.

O co jde?

V podstatě jde o různé workshopy, které ti poskytnou cenné informace, jež je dobré znát před tím, než se budeš ucházet o práci. Dozvíš se vše podstatné i to, co by sis nedokázal vygooglit. Jediné co pro to musíš udělat, je vybrat si, které přednášky by ses chtěl účastnit a přihlásit se na jednu, ale klidně i na všechny tři. Odborných názvů se nelekej, jde jen o souhrnné pojmenování nejrůznější balíčků informací.

Registruj se zde do zítřejšího poledne, nebo se přímo ozvi na karierni.poradenstvi@cz.nestle.com!

Program květnového kola Kariérního poradenství je následující:

Ve středu 4. května proběhne takzvaný Job Clinic. Jedná se o na sebe navazující semináře, které ti pomohou zorientovat se na trhu práce. Úspěšní manažeři budou mít zhruba hodinu a půl na to aby ti poodhalili konkrétní pracovní pozice a ukázali, jak v reálu funguje oddělení financí, marketingu, HR, prodeje, Supply Chain, technické divize nebo IT/IS.

Proč se zúčastnit? Budeš mít představu, co se skrývá pod nejrůznějšími anglickými názvy inzerovaných pracovních pozic na trhu práce. Budeš vědět, co je nutné pro danou práci umět, znát a zda by tě právě toto zaměstnání mohlo bavit.

Ve středu 25. května se bude konat CV Clinic. Tento celodenní workshop ti poradí, jak si upravit životopis a jak neselhat u pracovního pohovoru či v rámci skupinového výběrového řízení. Během šesti hodin tě zkušení personalisté, připraví na celý proces hledání práce. Dozvíš se základní informace, které ti usnadní přípravu na pracovní pohovor a pomohou ti vyvarovat se nejčastějších chyb, kterých se běžně absolventi dopouštějí. V květnovém kole bude nově zařazena i přednáška o síti LinkedIn, jakožto velkém trendu v oblasti náboru zaměstnanců a hledání pracovních příležitostí.

Proč se zúčastnit? Díky tomuto workshopu si můžeš vyzkoušet výběrové řízení nanečisto. Nebudeš trávit celé prázdniny psaním mailů a beznadějným vyhledáváním odpovědí na dotazy typu: „Jak si najít práci, stop, jak na prudící rodiče, stop, profesní životopis ke stažení, stop, Úřad práce, dnes poprvé, stop, tam už nikdy, stop!“ Navíc domů přijdeš s profesním životopisem a bez strachu, co na tebe u příštího pohovoru personalista vybalí.

Následující den tedy 26. května bude ve znamení Self Clinic. Každý máme svůj příběh a tím jsme v podstatě jedineční. V tomto duchu tě lektoři během čtyř hodin naučí, jak se efektivně sebeprezentovat formou osobního příběhu.

Proč se zúčastnit? Zjistíš, jaké jsou tvé silné a slabé stránky. Kromě toho tento workshop obsahuje zpětnou vazbu lektora, díky níž budeš vědět, na čem je třeba do budoucna zapracovat, ale i čím jsi výjimečný už nyní.

Jako bonus je zde možnost osobní schůzky s mentorem. Takzvaný mentoring probíhá formou jedné či dvou osobních schůzek mezi tebou a zkušeným manažerem (mentorem), kterého si zvolíš. Schůzka trvá zhruba hodinu až hodinu a půl. Veškerá komunikace s ním je zcela individuální a tak záleží jen na tobě, jak této možnosti využiješ.

Proč se zúčastnit? Dozvíš se, face to face, kudy by se tvá kariéra mohla ubírat, ale i co konkrétně ty můžeš pracovnímu trhu nabídnout. Mentor ti taktéž, díky své dosavadní praxi, může předat cenné rady i osobní zkušenosti s čímkoli, co tě z pracovního prostředí bude zajímat.

Dnes né? Ale ano! Vysokoškolským diplomem jízda nekončí, ba naopak právě začíná…

Tak se přihlas na https://karieravnestle.cz/nestle-pro-mlade/karierni-poradenstvi/

Text: Tereza Jakobová

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější