Od studentů pro studenty aneb festival Mezi bloky

Od studentů pro studenty aneb festival Mezi bloky

Jaro je tu a další zkouškové za dveřmi, ale i od učení je třeba se odreagovat a užít si čerstvého jarního vzduchu. A co takhle přidat k tomu ještě trochu té kvalitní hudby a dobré zábavy? Co třeba open air festival? Představujeme studentský projekt, který stojí za to!

MEZI BLOKY je studentský open air festival, který je pořádán v rámci kolejního klubu Pod-O-Lee. Festival nesoucí motto „Od studentů, pro studenty“ se již tradičně koná v areálu Kolejí Podolí ČVUT a rozhodně zde není nouze o kvalitní hudební i doprovodný program.

Kapely:

Pipes and Pints, Prague Conspiracy, Wild Tides, The Fellas, Define Me, Vyjakomy a další!

Foto: Studenta

Pro letošní, jubilejní desátý ročník, který se koná 11. 5. 2016, si pro vás organizátoři připravili nabitý program. Tahounem letošního jubilejního 10. ročníku festivalu bude pražská kapela Pipes and Pints. A ani doprovodný program nezůstane pozadu – těšit se můžeme třeba oblíbený Bodyzorbing, fotbálky, soutěže a spoustu dalších aktivit. Festival je neziskový projekt, na který je vstup zdarma. Akce je zaměřena převážně na studenty, avšak na své si přijde i široká veřejnost.

Přijďte se odreagovat před nastávajícím zkouškovým obdobím a užít si slunečný den! Čeká na Vás nejen bohatá hudební produkce, ale také mnoho soutěží o ceny a doprovodný program v celém areálu.

Novinky sledujte na sociálních sítích festivalu, nebo na webových stánkách.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější