Olomoucká konference o podnikání Business Camp 2014 nabídne špičkové experty

Olomoucká konference o podnikání Business Camp 2014 nabídne špičkové experty

Důležité informace ze světa byznysu od předních českých expertů získají účastníci konference  UP Business Camp 2014, jejímž smyslem je pomoci zájemcům na cestě za úspěšným podnikáním.  Dne 18. října ji pořádá Vědeckotechnický park Univerzity Palackého. Největší konference o podnikání v Olomouci se koná druhým rokem. Zájemci se mohou už v těchto dnech registrovat ZDE.

Letošní konference navazuje na loňský velmi úspěšný ročník.  „Tak jako loni chceme potvrdit, že je to akce, která svým rozsahem a kvalitou přednášejících nemá v Olomouci konkurenci,“ uvedl ředitel Vědeckotechnického parku UP Jiří Herinek.

Podtitul konference zni: Přijďte se inspirovat osobnostmi, které v Olomouci běžně neuvidíte!  Mezi přednášejícími bude například poradce ministra financí Aleš Michl, který je podle časopisu Profit nejtvořivější ekonom a analytik v Česku. Ve svém vystoupení bude mluvit o tom, zda se vůbec vyplatí podnikat.  Projekt Google Business Group (GBG) a vytvoření skupiny GBG v Olomouci přijde představit zakladatel GBG v České republice Daniel Franc. První český mediator, autor populárních knih o řešení konfliktů Jiří Plamínek na konferenci prozradí, jak lze uspět nejen v obchodním jednání.

„Celodenní konference Business Camp bude složena z jednotlivých bloků přednášek a souběžných workshopů. Účastníci se tak dozví informace ze všech možných zákoutí byznysu.  Setkání je připraveno pro všechny podnikavé studenty, podnikavce a podnikatele z Olomouce a okolí,“ uvedl Petr Měřínský z Vědeckotechnického parku UP. Tématy workshopů bude mimo jiné budování online komunit či asertivita jako možnost obrany před manipulacemi.

Konference se uskuteční v aule Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého na třídě 17. listopadu. Bližší informace i seznam přednášejících je dostupný www.podnikanivolomouci.cz/up-business-camp.

Vědeckotechnický park UP je mostem mezi vědeckým a podnikatelským světem už od roku 2000. Pomáhá začínajícím podnikatelům s ojedinělými nápady a záměry s rozjezdem firmy.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější