Parťák, který tě nezklame - originální a stylové batohy

Parťák, který tě nezklame - originální a stylové batohy

Chceš nosit stylový a přitom praktický batoh, který bude navíc originálním módním doplňkem? Tak si pořiď batoh od značky FUGU BAGS!

Stále více studentek a studentů přichází na to, že kabelka a taška přes rameno jsou fajn, ale batoh je batoh. Vejde se do něj totiž mnohem víc věcí, nebolí tě z něho záda a navíc ho všestranně využiješ. Kabelku nebo pánskou tašku si asi těžko vezmeš na túru do hor, do lesa, na vodu, nebo když jdeš sportovat. S batohem od FUGU BAGS můžeš vyrazit do víru velkoměsta, do přírody, na cesty, sportovat a využiješ ho i ve škole. Bez problému do něj totiž dáš notebook, materiály k výuce i dobrou knihu. Díky chytrým vnitřním a vnějším kapsám ti ještě zbyde místo na jídlo, pití a další drobnosti, bez kterých se neobejdeš. Batohy FUGU BAGS ti zkrátka umožní mít hned po ruce vše, co budeš potřebovat.

Poznávací znamení těchto batohů je originální nápaditý design. Podíleli se na nich totiž mladí kreativní tvůrci z různých oborů a každý z nich přispěl svým pohledem, potřebou nápadem a představou.

Foto: Studenta

Určitě tě potěší i super cena, ze které se ti neprotočí panenky a tvoje peněženka nebude potřebovat první pomoc.

Vrtá ti hlavou název značky? Batohy jsou pojmenované podle rybiček Fugu, které se dokážou vzduchem nafouknout tak, že vypadají jako koule. I tvůj batoh od FUGU BAGS se krásně zakulatí, když ho naplníš všemi potřebnými věcmi.

Tak neváhej a pořiď si šikovný batoh od FUGU BAGS, který se stane nepostradatelným společníkem na tvých každodenních dobrodružstvích!

Foto: Studenta

Líbí se ti stylové věci a chtěl bys, aby ostatní nosili batoh s tvým jménem? Sleduj FUGU BAGS, kde brzo najdeš zajímavou soutěž o návrh a design batohu. Vítěz za svůj nápad získá batoh ve svém designu s vlastním jménem, který následně i půjde do e-shopu!

Text: Kristýna Dolejšová

Foto: oficial

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější