Poznej realitu poradenské firmy: EY Academy

Poznej realitu poradenské firmy: EY Academy

Chceš poznat, o čem je práce ve velké poradenské společnosti? Vyber si další ročník akce, kterou pořádá prestižní společnost EY (Ernst & Young). Získáš inspiraci a spoustu se toho naučíš.

EY Academy představuje vzdělávací akci společnosti EY pro studenty 3. - 5. ročníků vysokých škol, konanou 9. - 11. listopadu.

Během tří dnů tě čekají přednášky, workshopy a týmové hry přímo v EY. Poznáš, o čem je práce v poradenské společnosti. Seznámíš se s našimi odborníky a případovými studiemi z oblasti daní, auditu, řízení podnikatelských, finančních i IT rizik a transakčního poradenství. To vše ti dá představu, jak to v takovém oboru chodí. Poznáš, jak firma funguje uvnitř získáš příležitost pobavit se s lidmi, kteří v EY pracují.

Dost se toho naučíš, potkáš inspirativní lidi a můžeš získat zajímavou odměnu. Nejlepší účastníci totiž vyhrají stipendium pro akademický rok 2016/2017, iPad nebo GoPro kameru.

Ernst & Young

Společnost patří mezi nejvýznamnější celosvětové firmy poskytující odborné poradenské služby v oblasti auditu a daňového, transakčního a podnikového poradenství. Naši odborníci, jichž po celém světě působí 152 tisíc, vyznávají stejné hodnoty a spojuje je maximální důraz na kvalitu poskytovaných služeb. Pomáháme našim zaměstnancům, klientům i širšímu společenství uplatňovat jejich potenciál. V tom je náš hlavní přínos.

Nezapoměň předem, že účast je povinná po dobu všech 3 dnů (středa - pátek od 9 do 17 hod). Kdy a kde? 9.-11. 11. 2016 v EY v Praze na Florenci.

Jak se přihlásit? Na webových stránkách rovnou vyplň přihlášku. Uzávěrka přihlášek je 3. 11. 2016

EY o mladé tváře prostě stojí, proto využij šanci a přihlas se.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější