Pozor, pánové a dámy. Možná i vás čeká silvestrovský polibek

Pozor, pánové a dámy. Možná i vás čeká silvestrovský polibek

S vánočním časem se nezadržitelně blíží také konec roku a s ním spojená velkolepá silvestrovská party, kterou plánuje nejeden student. Ať už se chystáte pro šílenou houseparty, nebo vyrážíte někam do města, dost možná vás potká silvestrovský polibek. 

Pro mnohé chlapce je Silvestr poslední nadějí na to, že si letos ještě užijí nějaký ten fyzický kontakt s něžnějším pohlavím. Těší se na něj i slečny a není divu, pro většinu z nich je to jedna z mála akcí, kdy na rozdíl od tradičních holčičích dýchánků vyhledávají přítomnost muže. Žádná totiž nechce zůstat na ocet a po odpočtu nového roku za zvuku střílení špuntů od šampaňského pozorovat všechny ty líbající se páry kolem ní.

To je šance nejen pro muže úspěšné, kteří takový „silvestrovský polibek“ zažívají každý víkend pod diskokoulí, ale i pro ty, kterým se letos tak úplně nevedlo. I když tímto způsobem nejspíš nenajdou životní lásku, která je konečně zbaví jejich sexuální nezkušenosti, i za líbání budou rádi.

Tip Studenty

Playboy Queen of the Game je podmanivá, svůdná a přitažlivá vůně pro moderní ženy, která ovládne smysly každého muže, a tak spolu se svůdným pohledem a krásnými šaty budete nepřehlédnutelný. Hřejivá a lahodná květinová kompozice doplněná o čokoládu, jasmín či květ pomerančovníku probouzí v mužích nekontrolovatelné nutkání následovat vaši vonnou stopu.

Kdo bude králem hry? Držte své soupeře v šachu s novou řadou vůní King of the Game od Playboy. Originální a přitažlivá vůně černé kávy se mísí s jablkem Granny Smith, a Jägerbomb. Tato výbušná dávka vůně s příměsí citronu, kardamonu a černého pepře dokonale ovládne vaší vysněnou dívku natolik, že nebude chtít z klubu odejít s nikým jiným, než s vámi.

Úplně samo to ale nepůjde, štěstí musí jít naproti jak muži, tak ženy, aby se v osudný okamžik setkali a mohli se začít líbat. K tomu pomůže také vhodně zvolená vůně. Vyzkoušejte nové vůně Playboy s názvy King of the game pro něj a Queen of the game pro ni. Ovládněte smyslnou hru svádění a probuďte ve svém protějšku neodolatelnou touhu strávit první okamžiky nového roku právě s vámi!

Bizarní novoroční zvyky: bitky i vačice

Silvestrovské puse patří první místo na žebříčku nejzábavnějších novoročních zvyků, konkrétně hromadný polibek na náměstí Svatého Marka v italských Benátkách, kde se každoročně sejdou zamilované i čerstvě seznámené páry a snaží se vytvořit rekord v počtu líbajících se lidí.

Foto: Studenta

Zábavných zvyků je ale mnohem více! Co takhle obří třídenní bitva s vodou naplněnými balonky v Thajsku, házení nábytku z okna v Jihoafrické republice, nebo dokonce novoroční bitka se sousedy, která je na programu první den roku v Peru.

Zdají se vám tyto zvyky zvláštní? Teď teprve přijde výčet těch nejbizarnějších z nich! Na Sibiři se každoročně potápí se stromem do zamrzlého jezera, v Irsku zase klepou starým chlebem na zdi a dveře, prý aby zahnali zlé duchy, v Severní Karolíně pak spouští nad rozjařený dav lidí vačici. První místo v kategorii nejpodivnějších novoročních zvyků však drží Chile, kde odbytí půlnoci místní obyvatele slaví na hřbitově, aby prý byli s mrtvými příbuznými.

Text: Oliver Sálus

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější