POZVÁNKA: Poslední prezidentská debata už zítra v Národní technické knihovně!

POZVÁNKA: Poslední prezidentská debata už zítra v Národní technické knihovně!

Projekt PrezidentskéDebaty.cz se nachýlil ke svému závěru. Jeho cílem bylo nabídnout studentům vysokých škol možnost debatovat tváří v tvář s budoucími kandidáty na úřad prezidenta České republiky. Je důležité, aby mladí a inteligentní lidé nebyli lhostejní k veřejnému dění, ale naopak aby se do něj aktivně zapojili a byl slyšen jejich názor.

Právě proto byl vytvořen projekt PrezidentskéDebaty.cz, v rámci kterého proběhly debaty s prezidentskými kandidáty na VŠE, UJAK, FSV UK a PF UK. Poslední debata proběhne v úterý 4. 12. 2012 od 20:00 v Ballingově sále Národní technické knihovny v Praze. Debaty se zúčastní Miloš Zeman, Přemysl Sobotka a Vladimír Dlouhý. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít!

Foto: Studenta

Přihlásit se můžete na FB Eventu.

Ti z vás, kteří neměli možnost se debat zúčastnit, nebo by si chtěli znovu připomenout některé z otázek a odpovědí prezidentských kandidátů, mají možnost navštívit nový kanál na serveru YouTube www.youtube.com/prezidentskedebaty, kde najdete záznamy ze všech debat, které proběhly. Sledujte rovněž naše stránky www.prezidentskedebaty.cz a www.facebook.com/prezidentskedebaty.cz, kde najdete další informace i fotografie z jednotlivých debat.

Děkujeme za Váš zájem.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější