Praha opět ožije hokejovým svátkem. Fandi i ty!

Praha opět ožije hokejovým svátkem. Fandi i ty!

Je to zase tady! Čtyři největší pražské univerzity, čtyři kotle fanoušků, čtyři moderátoři, bohatý doprovodný program a hlavně jiskrná atmosféra – to vše čeká na návštěvníky unikátního projektu Hokejové bitvy univerzit 2015. Své síly popáté poměří týmy  ČZU, ČVUT, UK a VŠE již v úterý27. října v pražské Tipsport aréně.

Letošní ročník nabídne návštěvníkům a fanouškům oproti loňskému ročníku jednu razantní změnu, která se týká hrací doby zápasů o umístění. Všechny zápasy se  odehrají na 2x15 minut. „K této změně nás dovedl názor diváků předchozích ročníků Hokejové bitvy“, říká jeden z organizátorů Lukáš Dejl. Stejně jako v loňském roce bude každý univerzitní tým zastupovat vlastní moderátor, který své svěřence požene za vítězstvím a získáním putovního Poháru primátora, o který se bude již tradičně bojovat. Těšit se tak můžete na Jana Bartulíka, Josefa Horáka, Romana Čermáka nebo Štěpána Krpatu. I v letošním roce se můžeš těšit na dechberoucí přednes České národní hymny v podání sboru VŠE – Musica Oeconomica Pragensis.

Hokejová bitva univerzit je hlavně o hře, týmovém duchu a samozřejmě také o zábavě. Tu bude zpestřovat nejen čtveřice zkušených moderátorů, ale také například oblíbený “bečkocurling” hraný přímo na ledové ploše, světelná show, zábavné animace na kostce nad ledem, speciální hokejové rekvizity ve Smileboxu a v neposlední řadě půvabné cheerleaders, které k hokeji neodmyslitelně patří. A kdo bude příjemně naladěn, může pokračovat na afterpárty přímo v prostorách haly. Svůj unikátní hudební mix představí hned dvojice Dj’s - DJ CUBE a ED BASS.

Více info najdeš na http://www.hokejovabitva.cz/.

JDI FANDIT ZADARMO!

Chceš jít na hokejovou bitvu zadarmo a mít víc peněz na pivo, které k hokeji patří? Napiš nám do komentářů pod článek, jakému týmu a jakým pokřikem bys fandil přímo v Tipsport aréně! Dva nejoriginálnější komentáře odměníme po dvou vstupenkách.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější