Prestižní vzdělání za peníze britské vlády? Studuj na University College Birmingham

Prestižní vzdělání za peníze britské vlády? Studuj na University College Birmingham

Představte si, že studujete na škole, kde Vás studium bude bavit, kde se po měsíčních vánočních prázdninách doma budete těšit zpátky a to nejen proto, že na Vás čekají spolužáci z 65ti zemí, ale protože je studentský život na University College Birmingham zkrátka jiný, pohodovější, spokojenější a přínosnější pro Vaše budoucí kariérní kroky.

Každý z nás se chce mít jednou dobře, ale abychom toho dosáhli, musíme se občas dobře rozhodnout, kde a jak budeme náš čas trávit. Studium je pro mnohé z Vás nyní tak trochu obtěžující či dokonce nezáživné, je to asi především kvůli tomu, že se mnohdy učíte to, co Vás opravdu nebaví, nebo to snad nebudete ani v životě potřebovat.

Proč byste tedy měli zůstávat ve Vaší rodné zemi a následovat tento vzdělávacím systém i nadále? Proč nezkusíte odjet do Anglie na jednu z top 20 univerzit světa, která se tímto hodnocením pyšní díky jejím studentům?

UCB nabízí praktické obory, které Vám otevřou oči a zajistí okamžité uplatnění po studiu. Vybrat si můžete ze zaměření na cestovní ruch, business, hotelnictví, kulinářství (vrcholová gastronomie), letecký průmysl, eventy (pořádání akcí různého typu), marketing, nebo třeba i sportovní management, sportovní terapii či dokonce pedagogiku nebo sociální práce. Ano, výběr je pestrý, ale jedno mají tyto obory vždy společné - budou Vás v nich učit profesionálové z oboru. Zapomeňte tedy na přednášky s dlouhosáhlou teorií, která vede k nudným zkouškám, ze kterých si pravděpodobně za pár týdnů nebudete nic pamatovat.

Foto: Studenta

Hodiny na UCB jsou dynamické, neboť zde hovoříme o reálných a aktuálních situacích z celého světa a o zkušenostech samotných lektorů. Zároveň budeme chtít slyšet Váš názor, a to ať je jakýkoliv. Naučíme Vás pracovat nejen individuálně, ale i v týmu, tak abyste se jednou dokázali postavit na vlastní nohy a podílet se na řízení projektů či firem, které ve společnosti něco znamenají.

Díky nám, kteří jsme UCB také vystudovali, se každý rok víc a víc studentů odhodlá do Birminghamu vycestovat. V současné době jsou na UCB desítky českých i slovenských studentů, kteří čerpají dennodenně inspiraci na hodinách, jež jsou zábavné a zajímavé, po škole mohou navštívit naši wellness a fitness kliniku, kde si dopřejí relax i pohyb a večer se mohou jít bavit do centra Birminghamu, které je druhým největším městem Velké Británie. Skvělé je, že nemají vlastně žádné ústní zkoušky a na konci bakaláře nemusí dělat státnice, ale jen bakalářku. Navíc do školy chodíte jen 3x týdně, tak abyste měli čas na práci, či Vaše další aktivity.

Na závěr zbývá snad už jen říct, že studium v Anglii je i pro Vás nyní finančně dostupné. Vaše bakalářské studium totiž můžete hradit s pomocí britské vlády. Vláda Vám zaplatí studium a vy ho budete muset jednou splatit - ovšem až v případě, že vyděláte nad 64.000,-Kč měsíčně.

Uděláte rozhodnutí, které Vám může změnit studentská léta k lepšímu a zajistit kariéru, o které se Vám třeba ani nesnilo?

Foto: Studenta

UCB je jediná praktická instituce tohoto druhu v UK a v oborech cestovního ruchu, hotelnictví a gastronomie nemá konkurenci. Přečtěte si více v dalších záložkách na této webové stránce.

Vy, co jste již na vysoké škole, ale Vaše studium Vás nenaplňuje a rádi byste přestoupili, či prostě jen změnili školu - tato varianta platí i pro Vás :).

Chcete-li se dozvědět více, přijďte na naše setkání pro studenty v Praze 30.1., nebo nám napište na: info@studyuniversity.net.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější