Procestujte Evropu za pakatel. LEO Express otevírá nové linky za akční ceny

Procestujte Evropu za pakatel. LEO Express otevírá nové linky za akční ceny

Plánuješ prázdniny? Chceš procestovat kus světa, ale neutratit přitom všechno, co vlastníš? Tak zapomeň na letadla a drž se u země. Vlaky i autobusy jsou o poznání levnější a hlavně – LEO Express přidal od konce června do svého portfolia nové mezinárodní linky, díky nimž můžeš procestovat Rakousko, Polsko nebo třeba Ukrajinu za minimální náklady.

Využít můžeš třeba kombinovanou linku z Prahy do Varšavy nebo autobusovou linku ze Lvova do Vídně. Nově se bude navíc zastavovat i v Brně a na letištích ve Vídni a Varšavě.

Foto: Studenta

Koupit si jízdenky můžeš třeba hned a pozor: do konce července má LEO Express na všechny nové destinace akci – každá druhá jízdenka je zdarma – tak sbal kamaráda nebo slečnu a vyrazte za dobrodružstvím.

Nebudete mít nouzi o komfort, všechny nové linky jsou plně klimatizované, nápoje v nich máte zdarma a ještě dostanete spací sadu a deky, abyste si na delších tratích mohli pohodlně zdřímnout.

Foto: Studenta

Úplnou novinkou pak bude Business třída, kterou LEO Express zavede na všechny nové autobusy „Hlavní výhodou autobusové třídy Business bude nadstandardní prostor pro nohy, nesrovnatelný s jakýmkoliv jiným autobusem. Současně bude ve třídě Business rozšířený servis, samozřejmostí je WiFi. Cenově budeme velmi výhodní. Z Prahy do Varšavy vás dovezeme za 8 hodin a 47 minut, a to od 749 Kč, což je bezkonkurenčně nejlepší poměr ceny a výkonu,“ řekl nám CEO LEO Express Peter Koehler.

Foto: Studenta

S novými linkami LEO Express také významně posiluje spojení mezi Prahou a polskými městy Krakov a Katovice a to až na čtrnáct spojů denně. Jízdenky můžete objednávat na le.cz.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější