Realizuj svůj nápad a rozjeď vlastní podnikání

Realizuj svůj nápad a rozjeď vlastní podnikání

Zrodil se ti v hlavě peckový nápad na podnikání, ale potřebuješ poradit s administrativními záležitostmi, než rozjedeš své podnikání naplno? Společnost Nejlevnější založení s.r.o. ti bezplatně pomůže - poskytuje komplexní poradenskou činnost v oblasti zakládání obchodních společností a spolků. Tato společnost se rozhodla usnadnit studentům začátek podnikání a vytvořila projekt s názvem Podpora studentů při vstupu do podnikání. A jak taková pomoc vypadá? 

Pokud máš nějaký nápad a chceš si založit společnost nebo spolek, zavolej na bezplatnou linku 800 557 777. Společnost ti následně poradí s nejvýhodnějším typem společnosti, řekne ti jaké údaje jsou nutné pro založení společnosti a také jaké budou administrativní náklady založení. Poté zpracuje všechny dokumenty, které ti následně předá. Na základě plné moci tě zastoupí před úřady a zařídí založení. Budeš mít o starost míň, čímž ušetříš spoustu času, který využiješ určitě efektivněji jinde.

Nemusíš se ale bát, že by ti někdo do tvého podnikání mluvil. Společnost Nejlevnější založení s.r.o. ti pouze poskytne bezplatnou odbornou a kvalifikovanou pomoc. Jak  uskutečníš svůj projekt je jen na tobě. Hradit budeš pouze správní poplatky spojené se samotným založením, které bys ale platil stejně. Tyto náklady budou vyúčtované přímo na vzniklou společnost, takže budeš mít perfektní přehled.

Možná se ptáš, proč Nejlevnější založení s.r.o. vůbec takový projekt vytvořilo, když za svou službu nechce zaplatit. Společnost z vlastní zkušenosti ví, že se mezi mladými rodí spousta nápadů, které ovšem nejsou mnohdy zrealizované a to chce změnit. Projekt má pomoci studentům, aby neplýtvali svým potenciálem a místo toho se stali úspěšnými podnikateli.

Pokud využiješ služby u této společnosti, budeš moci využít stejné výhody jako mají běžní klienti. Třeba vedení účtu budeš mít u pěti bank v České republice zdarma, včetně možnosti využití kontokorentu ihned po založení nové společnosti nebo slevy na vedení účetnictví.

Tak co? Necháš svůj nápad v šuplíku, nebo uděláš první krok na cestě stát se úspěšným podnikatelem?

Text: Kristýna Dolejšová

Foto: pixabay.com

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější